SESTAVA KOLA - 20.kolo Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

I v rámci dvacátého kola vám přinášíme pravidelnou anketu o Hráče kola. 

Roudnici se podařilo zaskočit favorizované Libčany. Na výhře 0:1 měl velký podíl brankář Martin Tomek a střelec jediné branky zápasu Tomáš Kučera

 

Kunčice prohrávaly s Černilovem po šestnácti minutách hry 0:2, v dalším průběhu hry se však Kunčice zvedly a i díky dvěma zásahům Michala Zounara vyhrály 5:3. 

 

Třebši se herně povedlo utkání s Nepolisy, ve kterém třebešská obrana udržela další čisté konto. Podíl na výhře 3:0 měl obránce Daniel Tesař, který poslal svůj tým do vedení už v osmé minutě. 

 

Lázně Bělohrad dlouho dobývaly pevnou obranu Bílé Třemešné. Když už se domácím podařilo vstřelit branku, našla na ni Bílá Třemešná rychlou odpověď. O konečné výhře Lázní tak až v závěru rozhodl Jakub Šoufek

 

Čtvrthodiny před koncem utkání prohrával Nový Hradec na hřišti Miletína 2:0. V závěru hosté předvedli velký comeback. V 76. minutě nejprve snížili na 2:1, aby v závěrečných minutách díky gólům Michala Neppla a Martina Šmída skóre otočili a zvítězili 2:3.

 

Třebechovice na hřišti Českého Meziříčí dominovali. Herní převaze a pětigólové smršti pomohl střelec jedné branky úvodní branky Jan Krejcar

 

Hořice si s Úpicí poradily hlavně díky výkonu ve druhém poločase, kdy vstřelily čtyři góly. Hodně aktivní byl v hořickém dresu Pavel Kuneš, který ve čtvrté minutě otevíral skóre. Na svého spoluhráče navázal ve formě hrající útočník Jiří Melichar, který ve druhé půli dvěma góly přiblížil Hořice třem bodům. 

 

Vrchlabí se rozstřílelo v zápase proti Sobotce. Výhru jedenáctého celku tabulky 5:0 řídil hattrickem zkušený útočník Pavel Kraus.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.