SESTAVA KOLA - 18.kolo Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

Tůma Jiří – Dlouho držel naděje Lovčic na bodový zisk. Dokázal zlikvidovat minimálně čtyři samostatné úniky Skřivan a další nespočet šancí.

 

Brzek Ondřej – Mladý obránce Skřivan vstřelil velmi důležitý gól, kterým otevřel skóre a nasměroval svůj tým, který šance jen zahazoval, ke třem bodům

Brixí Martin – Vstřelená branka a nahrávku na gól. Nevídaně produktivní zápas na tohoto obránce, který také dokázal ubránit Martina Stránského a tím pomohl k překvapivým třem bodům ze hřiště lídra soutěže.

Schejbal Václav - Svoji rychlostí dělal problémy pomalejším obráncům Dobřenic, ve velké šanci ho vychytal domácí brankář Zasadil.

 

Fidra Jan – Povedený zápas záložníka Kratonoh. Po celý zápas byl aktivní, vstřelil dvě branky a svým výkonem si říká o více šancí v A mužstvu Sršňů.

Čížek Aleš – Myštěvský záložník byl celý zápas vidět, vyvrcholením byla jeho vítězná branka.

Drapák Lukáš – Mladý záložník znovu zásoboval spoluhráče svými přesnými nahrávkami. Když se nikdo z nich neprosadil, vzal zodpovědnost na sebe a osm minut před koncem rozhodl o výhře svého týmu.

Neumann Filip – Od začátku do konce nevypustil jediný souboj, aktivně se zapojoval po celých 90 minut. Stal se důležitým článkem svého týmu.

 

Vácha Karel – Stěžerský benjamínek předvedl kvalitní výkon dopředu i směrem dozadu a jako jeden z mála snese přísnější měřítko.

Homolka Josef – Svojí rychlostí a zarputilostí dělal Stěžerům v defenzívě velké problémy. Byl u obou gólů svého mužstva.

Štěpan Martin – Ve svém prvním utkání za Dobřenice si připsal dva zářezy na pažbu. Stačilo mu na to pouze 9 minut od úvodního hvizdu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.