SESTAVA PODZIMU - Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

GÓLMAN – Pavel Hampl (TJ Sokol Libáň)

Pavel je gólman, kterého schopnosti přesahují úroveň B.třídy. V mnoha zápasech podržel svůj tým a také díky němu byla Libáň ve hře o postupovou čtyřku až do posledních kol. V průběhu podzimní části se Pavel stal třikrát hráčem kola, což se žádnému jinému hráči nepodařilo.

 

OBRÁNCE – David Lejp (Slavoj Předměřice nad Labem)

Kapitán týmu-Absolutní jistota na místě stopera. Jeho přehled táhnul Předměřice za vytouženým postupem do jarních bojů o postup.

 

OBRÁNCE – Pavel Průcha (Čechie Hlušice)

Ikona týmu, bez které si hlušičtí nedovedou obrannou hru představit. Šestkrát byl zvolen hráčem zápasu.

 

OBRÁNCE – Ondřej Vyleťal (Slavoj Předměřice nad Labem)

Spolu s Davidem Lejpem jistí obranu Předměřic. Podává absolutně stabilní výkony. Snad by se nenašel zápas, ve kterém by se dalo říct, že ho Ondra vypustil.

 

OBRÁNCE – Tomáš Franc (TJ Sokol Malšovice)

Tomáš patří k pilířům obrany Malšovic. Jeho zkušenosti jsou nenahraditelné a i díky jeho přehledu ve hře, skončily Malšovice na prvním místě.

 

ZÁLOHA – Jakub Schejbal (TJ Lokomotiva Hradec Králové)

Jakub je zkušený záložník, který nejenom že rozhodoval zápasy, ale dokázal i pomáhat mladším hráčům na hřišti.

 

ZÁLOHA – Vladimír Hnát (FK Kopidlno)

Bez rozmýšlení je za Kopidlno hráčem podzimu Vladimír Hnát. Je to hráč schopný tým držet na postu stopera, fungovat dobře ve středu pole, plnit jak defenzivní tak ofenzivní úkoly, navíc střílet branky.

 

ZÁLOHA – Roman Kyral (Čechie Hlušice)

Roman výrazně pomohl Hlušicím k postupu do vytoužené čtyřky. Pokaždé když nastoupil, tak byl na hřišti rozdílovým hráčem. Jeho trestné kopy jsou lahůdkou v každém zápase.

 

ZÁLOHA – Václav Branský (FK Chlumec nad Cidlinou B)

Václav podával v průběhu podzimu nejvyrovnanější výkony z celého týmu. Stal se i hráčem posledního kola. S pěti vstřelenými góly se stal nejlepším střelcem svého týmu.

 

ÚTOČNÍK – Roman Dušánek (TJ Sokol Malšovice)

Roman je útočníkem k pohledání. Kolikrát v sezoně jeho góly rozhodly o osudu zápasu. Když se nikdo dlouho nemohl prosadit, tak tady byl Roman, aby vstřelil gól. Na podzim se mu to povedlo devětkrát.

 

ÚTOČNÍK – Dominik Nový (FC Kobylice)

 

Dominik patřil k nejlepším hráčům Kobylic a to v průběhu celého podzimu.  Dominik je střelec k pohledání. Ani jeho devět branek nestačilo dotáhnout Kobylice k vytouženému postupu do první čtyřky.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.