SESTAVA KOLA - 14.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 08.11.2015

0

V předposledním kole bylo k vidění hodně překvapivých výsledků. Který výkon si ale podle vás zaslouží cenu hráče kola? Hlasujte do středečního poledne!

Branku hájí Jakub Křikava, který předvedl výtěčný výkon proti Rapidu Plzeň a utkání rozhodl brankou v penaltovém rozstřelu. 

 

Obranou trojic tvoří Václav Uzlík, který vstřelil vítěznou branku Přeštic proti Lubům, Jan Hibler, který nedovolil skórovat obávanému útoku Svéradic vedeným Vlastimilem Beránkem více, než jednou, a to i přes to, že musel hrát se zraněním, a Jiří Šindelář, který přes svůj mladý věk odvádí kvalitní výkonu v dresu Rapidu.

 

V záloze se usadil smutný kapitán Domažlic Lukáš Waldmann, jehož dvě trefy neznamenaly ani bod v utkání proti Chotíkovu. Dalším borcem je Michal Bublík, který jednou skóroval proti Svéradicím a i ve zbytku utkání dělal soupeřově obraně problémy svou agresivitou a přihrávkami. Po jeho boku se představí i Jaromír Králík, který se nachází ve výborné formě a i v tomto kole se krásnou střelou zaznamenal mezi střelce. Posledním halvem jen Jan Viterna, jehož precizní trestný kop by atakoval hitparády v každé fotbalové soutěži.

 

Pavel Kaše, útočník rozvadovského týmu, odehrál výborné utkání proti Vejprnicím a byl označen hráčem utkání. Miroslav Vrhel vstřelil podobně jako v minulém kole dvě branky a i on se bude ucházet o vaše hlasy. Posledním hráčem je Pavel Bešta, který se jednou trefil do sítě Lub a společně se svými spoluhráči přispěl i k celkové demolici soupeře.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.