SESTAVA KOLA - 11.kolo Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 01.11.2015

0

Je za námi již 11. kolo okresního přeboru a Vám přinášíme nejlepší jedenáctku pro toto kolo. Kdo se stane vítězem v tomto hlasování? O tom rozhodnete Vy! Hlasovat můžete každou hodinu.

Místo v brance zaujímá Lukáš Hošna z týmu Čížová B, svými zákroky udržel čistá konto a navázal na svůj výkon z minulého kola.

 

Obranou trojici tvoří kovářovský kapitán Petr Bílý, svůj tým dovedl k vítězství ve vyhroceném zápase a přes jeho obranu se hostům nepodařilo prosadit, bernartický Radek Sláma, v derby se sousedním týmem podržel svůj tým, který derby vyhrál. Jako třetí do obrany patří krčský Martin Zoch, opět jeho tým nepoznal chuť porážky a stoupá tabulkou vzhůru. 

  

Záložní řadu tvoří bernartický Martin Hrych,  vstřelil úvodní branku utkání a to nakoplo jeho tým k vítězství . Petr Mára – hrál aktivně po celý zápas, ale bohužel přes veškerou snahu to tentokrát na výhru nestačilo. Třetím do řady je kovářovský Jan Hubička, leč dorostenec, prosadil se ve vypjatém zápase krásnou přihrávku, která vedla k brance. Čtvrtým je semický Michal Hadáček, vstřelil úvodní branku utkání a celý zápas směřoval přesné přihrávky do vápna, na vítězství jeho týmu to bohužel nestačilo. Posledním do záložní řady je Lukáš Prágr, celý zápas hrál velice aktivně a svou rychlostí převyšoval ostatní hráče na hřišti.

 

 

Útočnou dvojici tvoří mirotický David Kreuzer, v utkání s Protivínem vstřelil branku a jako v předchozím kole znamenala body pro jeho mužstvo druhým do útoku je putimský Michal Sleza, ve svém utkání vstřelil dvě branky a na další přihrál.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.