SESTAVA KOLA - 11.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

III. třída skupiny B přináší poslední sestavu kola podzimní části. V ní jednoznačně dominují zejména ofenzivní hráči, které jsme v sestavě museli postavit na pozice obránců. Hlasovat můžete do středy do 12 hodin.

V brance naší sestavy kola je Tomáš Schmied z TJ Sokol Kamenný Újezd B. Ten na hřišti Římova vychytal několik gólovek soupeře a jeho tým pak v závěru vstřelil vyrovnávací branku.

 

Na pravém kraji obrany naší sestavy se objevuje trenér Kameňáku Milan Váša. Ten naskočil do zápasu v průběhu druhého poločasu, ten svou aktivitou strhl své spoluhráče, kteří v závěru dokázali vyrovnat. Jediným klasickým obránce naší sestavy je Pavel Kučera z Římova. Ten odvedl velmi dobrý výkon, který korunoval krásnou trefou z přímého volného kopu. Třetím do party v obraně je Jakub Marek z SK Dobrá Voda B. Ve strhující druhé půli byl velmi aktivní a v závěr svou brankou, pečetil výhru svého týmu. 

 

V záložní řadě začínáme u Petra Šteyera z Dobré Vody. Ten se v zápase při oslabení svého týmu dvakrát prohnal kolem domácích obránců a nasměroval svůj tým ke třem bodů. Před střídáním ještě stihl přidat asistenci. Dvojí zastoupení má SK Lišov B, který loupil na půdě Nových Hodějovic. Nejvíce vynikali Jan Míka a David Mlýnek, kteří pařili k nejlepším hráčům svého týmu a oba se ve druhém poločase zapsali mezi střelce zápasu. Zálohu uzavírá František Benhák z TJ Slavoj Ledenice B. Ten opět prokázal své kvality, když šel na poločas vypomoci B týmu a dvěma góly výraznou měrou přispěl k zisku tří bodů. 

 

V útoku je tradičně Jan Fencl z Ledenic. I druhý z pendlů, který šel pomoci béčku na půdě Trhových Svinů, podal velmi dobrý výkon, korunovaný gólem. Útok pak uzavírá útočná dvojice Lukáš Makovička - Václav Kopačka. Oba byli pro obranu Vrábče velkou hrozbou a ze čtyř branek svého týmu se gólově podíleli na třech.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.