SESTAVA KOLA - 11.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 31.10.2015

0

A jsme tu s další sestavou a nabízíme Vám možnost opět pomoci svému oblíbenci k výhře a následně ceně v podobě menšího rozhovoru s naší redakcí. V sestavě opět dominují hráči Slavonic, kteří se opravdu činili a domácí zápas se Stráží proměnili v exibici. Druhé mužstvo okresního přeboru Studená, také nezaváhala a vyhrála v Popelíně a bronzovou příčku drží po výhře se stejným bodovým počtem Novosedly. Ostatní mužstva nemají v sestavě takové zastoupení, ale nic není předem rozhodnuto, takže neváhejte a posílejte svému oblíbenci jeden hlas, za druhým a rozhodněte sami. 

Do branky jsme nominovali Michala Malého z Novosedel, který drží své mužstvo několik zápasů nad vodou a ani zápas v Kardašově Řečici nebyl vyjímkou, proto je dnes naším brankářem č. 1.

Obranná řada se skládá z Davida Bártů ze Slavonice, který si v demolici se Stráží splnil své povinnosti dozadu a ještě se blýskl hattrickem. Druhým obráncem je Stanislav Kadlec ze Staré Hlíny, který si počínal v obraně skvěle a přispěl svým gólem s Číměří a pomohl tak k důležitým třem bodům pro domácí mužstvo. Dalším obránce je Vojtěch Zejda ze Starého Hobzí, ten v zápase s rezervou Suchdola vystřelil první branku zápasu, která byla počátkem plného bodového zisku pro domácí hráče. Posledním nominovaným do obrany je Pavel Šafránek z Novosedel, když jeho obrana pracovala skvěle a udržela důležité čisté konto.

Záložní řada se nám skládá ze tří záložníků, kterými jsou Vladimír Hadač ze Staré Hlíny, který jako správný kanonýr vedl svůj mančaft pro důležité tři body na domácím hřišti, potom následuje Vojtěch Matuška ze Staňkova, jehož trefa z 85. minuty znamenala velmi cenný skalp ambiciózního Strmilova a posledním záložníkem je Martin Bodlák ze Slavonic, který podává standartně dobré výkony a tento zápas nebyl vyjímkou, kdy dokonce přispěl dvěma zásahy. 

V útoku máme nominované tři útočníky. Jakub Lochman z Klikova, ten v zápase s poslední Dešnou dal dvě branky a byl tak velkým strůjcem k povinným třem bodům. Druhým útočníkem je Ondřej Lička ze Starého Hobzí, který chvíli před koncem utkání zajistil domácím výhru. Posledním hráčem v sestavě je kanonýr Libor Dvořák, který v zápase s Popelínem dal hattrick, což vedlo k výhře Studené a ještě se s 15 brankami upevnil na první příčce nejlepšího střelce okresního přeboru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Jan Valenta

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.