SESTAVA KOLA - 10.kolo Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016

Datum kola: 25.10.2015

0

10. kolo IV. třídy Pelhřimovska se neslo v defenzivním duchu. Gólů bylo jako šafránu, když se střelci prosadili pouze 15 krát. Nejvíce se dařilo Horní Vsi, která v derby zlepšeným výkonem po přestávce přehrála sousední Horní Cerekev. Překvapení kola se zrodilo v Hněvkovicích, odkuď si tři body senzačně odvezl záložní tým Žirova. Rezerva Košetic porazila nejtěsnějším rozdílem nepříjemné céčko Třeště. Body se dělily ve zbývajících dvou duelech. V Častrově i Plačkově viděli diváci dva góly, po jednom na každé straně. 

Sestava kola je tentokrát poměrně defenzivní. Střelci měli dovolenou, jediným dvougólovým střelcem byl v 10. kole žirovský tank Petr Novotný, který měl nemalou zásluhu na vítězství svého týmu v Hněvkovicích. V útoku ho doplňuje košetický Martin Sovka. Pětičlenná záloha nabízí hned trojici hráčů Horní Vsi. Daniel BradaLukáš Červený si na své konto připsali po gólujejich parťák ze zálohy Vojtěch Řepka sice gól nevstřelil, ale i on patřil k tahounům svého mužstva. V záložní řadě nechybí ani kapitán rezervy Plačkova Tomáš Vrána, jehož gól rozhodl o dělbě bodů v utkání proti béčku Obrataně. Důležitým hráčem v sestavě Košetic je Tomáš Bejček, jenž řídil hru svého týmu ve středu pole.

 

I v obraně nacházíme opory svých celků. Mezi stálice Obrataně patří kapitán Aleš Pařil. To samé v bledě modrém platí i o Milanu Gapkovi z Nové Cerekve. Výraznou oporou Žirova byl pak Jakub Cvrček, který v Hněvkovicích využíval svých zkušeností z OP a dovedl rezervu Střepiny k senzačnímu vítězství. Mezi třemi tyčemi dostává svou šanci brankář Třeště C Jakub Šebesta, který výbornými zákroky držel svůj tým ve hře o body až do posledních minut hry. Hlasování o Hráče kola je již spuštěno, nezapomeňte na svého favorita a podpořte ho svými hlasy. Hlasovat můžete každou hodinu a to až do středečního poledne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.10.2015 12:00 do 28.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.