SESTAVA KOLA - 9.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 17.10.2015

0

Deváté kolo OP nám nabídlo hned čtyřikrát rozřešení bodové tajenky po penaltovém rozstřelu. V Kouřimi padlo deset branek v základní době, Jevany držely šanci na bod v Č. Brodě až do sedmdesáté minuty, poslední týmy se podělily o body, Ratboř ubránila zuby-nehty remízu, aby pak získala bonusový bod v penaltách, atd. Tentokrát nemáme žádný hattrick ani čisté konto, přesto adeptů do sestavy kola nahlásili trenéři dostatek. Bohužel opět redakce musela korigovat "vybranou" jedenáctku. Tady ji máte. A nezapomeňte do středečního poledne hlasovat o borce 9. kola!

V brance dostal tentokrát šanci Denis Jeřábek (RAT), který přiváděl k zoufalství ofenzívu Zásmuk nejen během zápasu, ale v penaltovém rozstřelu nedovolil zásmuckým ani jednou rozvlnit síť za svými zády.

 

Tříčlenná obrana zatížila konto svých soupeřů celkem čtyřmi góly. Dvakrát se trefili Josef Holub (KOU) a Petr Kesner (JLH) a ve vzájemném utkání tak přispěli rovným dílem ke konečné remíze 5:5. Asi se nedá říct, že byli oporami zadních řad, ale jejich výkon na hřišti byl znát. Třetím obráncem je Zdeněk Čechák (JEV), který si dlouhodobě drží nadstandardní výkonnost a do sestavy kola se dostává již potřetí.

 

Ve středové řadě si vysloužil svým rvavým výkonem a vstřelenou vyrovnávací brankou místo Petr Dolejš (RAT). Za první vyrovnávací gól a neúnavnou bojovnost se do sestavy dostal Ladislav Němec (LIB). Výborný výkon podal Jan Karban (VOS), věkem ještě dorostenec, ale výkonem matador. A posledním halvem je neúnavná motorka na lajně, hráč ukrajinské národnosti Oleksadr Popovych (ČBR). Jednu branku dal, na další nahrál a byl stálou hrozbou pro branku Jevan.

 

Mezi útočníky jsou dva dvougóloví střelci. Robert Jícha (NUČ) a Marek Hrstka (LIB). Zatímco Robert byl zakončovatelem akcí ve vápně, Marek je brejkový hráč. Třetím forwardem je lhotecký Ondřej Martínek (JLH). Ondra sice žádný gól ze hry nedal, ale svou rychlostí platil na stopery Kouřimi, dvakrát se po zákroku na něj pískala penalta a v rozstřelu dal rozhodující desítku.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.