Hráčem 9. kola, Okresní přebor Kolín, se stává...

Datum kola: 17.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Denis Jeřábek

71%

Vypadá to, že fanoušci si oblíbili gólmany okresního přeboru. Po Tomášovi Vymazalovi v minulém kole se hráčem devátého kola stal se ziskem 71 procent hlasů brankář Slavoje Ratboř, Denis Jeřábek. Denis v neděli pravděpodobně vstal tou správnou nohou a na ratbořském trávníku se stal téměř nepřekonatelnou zdí pro forvardy Zásmuk. Ze hry obdržel jediný gól a poslal tak zápas do penaltového rozstřelu. V něm ze tří pokusů soupeře nepustil za svá záda ani jediný a přidal tak druhý bod na konto svého týmu.

Rozhovor s Denisem Jeřábkem zde najdete v pátek...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Oleksandr Popovych 13%
3. Petr Kesner 5%


0

Na stříbrný stupínek se dostal díky hlasům fanoušků technicky vybavený záložník Českého Brodu, Oleksandr Popovych. V utkání proti Jevanům vstřelil jeden gól (svůj celkově třetí) a jeden připravil svým spoluhráčům.

Pět procent hlasů pak získal bronzový stoper Jestřabí Lhoty, Petr Kesner. V zápase v Kouřimi sice jeho obrana inkasovala pětkrát, ale Petr svými dvěma vstřelenými brankami (a byly to jeho první letošní góly) přispěl velkou měrou ke konečné remíze.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.