SESTAVA KOLA - 9.kolo Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016

Datum kola: 18.10.2015

0

Ofenzivní rozestavení má ideální sestava 9. kola IV. třídy Pelhřimovska. A není se co divit. Střelci se tentokrát činili hlavně ve dvou zápasech. V Obratani a Nové Cerekvi viděli diváci deset gólů, v Nové Cerekvi pak pouze do jedné sítě. Překvapivou ztrátu bodů si připsala Horní Ves, která stejně jako v minulém kole pouze remizovala 1:1, čímž umožnila humpoleckému A.F.C. jít do trháku. Kvalitní fotbal se hrál v Horní Cerekvi, tři body tam nakonec bral domácí SK. V ideální jedenáctce kola má zastoupení osmička týmů, nedostalo se pouze na hráče Častrova a Plačkova. 

Byl to jeho zápas. Řeč je o košetickém brankáři Janu Duffkovi, jenž vychytal svému týmu bod na horké půdě v Horní Vsi. Do sestavy kola pronikl i jeho spoluhráč z týmu Tomáš Bejček, který se pod překvapivý bod podepsal gólově. Góly střílel i další z obránců, jmenovitě Václav Knězů z Nové Cerekve. Jeho dva gólové zářezy zvýraznily prohru plačkovské rezervy. Dobrý výkon podal i hornocerekvický Luboš Musil, na kterého se tentokrát také dostalo.

 

Záložní řada je složená převážně ze střelců. Dva góly žirovského pendla Jonatana Hány rozhodly o prvním bodovém zisku Střepiny v zápase proti Častrovu. Třemi góly do sítě Plačkova se blýskl Michal Sochor mladší. Stejný počet gólů si do střeleckých statistik zapsal i humpolecký Kamil Marousek, který řádil v bláznivém zápase v Obratani. Dobré reference šly i na Lukáše Červeného z Horní Vsi.

 

V útoku pak nalezneme zkušeného útočníka Obrataně Marka Vlacha staršího. Jeho dva góly ihned po příchodu z poločasové přestávky udělaly zápletku z prvu jasně se vyvíjejícího zápasu Obrataně proti humpoleckému Áfcéčku. Do černého mířil i Radek Anděl z Hněvkovic, jeho gól v poslední minutě pouze zmírnil porážku v Horní Cerekvi. Právě z Horní Cerekve je poslední hráč ideální sestavy kola, jmenovitě Vít Zelenka. Ten se do zápasového kolotoče posadil po vleklém zranění a hned se připomněl jednou brankou, která měla punc tří bodů. Hlasování o Hráče kola probíhá, podpořte svého favorita a udělejte z něj celebritu. Hlasování potrvá, jak už bývá zvykem, do středečního poledne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.10.2015 12:00 do 21.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.