SESTAVA KOLA - 8.kolo Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 10.10.2015

0

Osmé kolo už je minulostí a porátl Fotbalunas Vám přináší další sestavu kola, kdo se stane nejlepším hráčem, kterého volí sami fanoušci? Hlasovat pro svého favorita můžete každou hodinu!

Do branky se postaví brankář Volduch, František Melka, který pomohl vychytat vítězství na penalty v zápase se Skomelnem. Volduchy se díky tomu dostaly do klidného pásma ve středu tabulce a nejsou momentálně ohrožené sestupem.

 

Obrané řady reprezentují hráči, jejichž defenzivy si vedli v osmém kole nejlépe. Petr Kabát z Radnic, byl u důležitého vítězství rezervy v zápase s Primalexem Břasy. Peter Harčarik naopak pomáhal tmelit obranu Strašic, v poměrně pohodovém utkání, kdy Strašice deklasovaly Kakejcov. Mirošvská obrana v zápase s Těkovem byla prakticky bezchybná, domácí sice neměli moc práce, ale předvedli jeden z nejlepších obranných výkonů kola, zástupce - Václav Šmatlák.

 

Defenzivní záložník Holoubkova Milan Rada, který v zápase s Rakovou vstřelil dvě branky a udržel svůj tým na čele tabulky patří do záložních řad v sestavě kola. Radek Hoblík z Volduch byl nejlepším hráčem svého týmu v osmém kole a především díky němu se Hřebenáři drží na sedmém místě v tabulce a mají pětibodový náskok na osmé Radnice. Další hráč Volduch, Jan Černý vstřelil v zápase se Skomelnem dvě branky a i on má tak velkou zásluhu na tom, že Volduchy v tomto kole neztratily body. Aleš Fridrich z Radnic prožil opravdu výborný zápas, do utkání vstoupil jako náhradník a dvěma góly zařídil Radnicím vítězství a velmi důležité tři body. Dalším hráčem Strašic je Michal Šípek, který stejně jako jeho dva kolegové v záloze, Fridrich a Černý, zaznamenal dvě branky a i on tak patří do sestavy kola. 

 

V útoku nesmí chybět Lukáš Starinský z Mirošova, za 45 minut totiž dokázal vstřelit čtyři branky a má lví podíl na vítězství svého týmu v utkání s Těškovem. Hattrick zaznamenal také Josef Sommer ze Strašic, který byl nejproduktivnějším hráčem svého týmu v přestřelce s Kakejcovem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.