SESTAVA KOLA - 6.kolo Jihočeský | Písek | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

 

Okresní přebor Písek má za sebou šest  kol a my Vám opět přinášíme nejlepší jedenáctku. Kdo se stane vítězem v tomto hlasování? O tom rozhodnete Vy! Hlasovat můžete každou hodinu.

 

 

V brance je gólman Čimelic “B“ , Václav Bubák, který byl rozdílovým hráčem v posledním zápase. Jeho zákroky přiváděli hráče Mirotic k zoufalství a díky němu jeho tým výhrál

 

 Obranou čtveřici  tvoří dva hráči Albrechtic, Josef Hronek a Petr Malý , jejich defenziva v zápase s Oslovem neobdržela ani gól, což se Albrechticím letos ještě nepodařilo a znamenalo to první domácí výhru.. Třetím do party je hráč Semic Filip Breibisch, měl po celý zápas velký přehled a tmelil obranu  Semic na domácí půdě. Posledním hrášem do obranné řady je  čimelický Michal Kotalík , po celý zápas pevně držel taktovku obrany svého týmu.

 

Záložní řady vystuží Martin Hrych ze Bernartic, který byl nejlepšim hráčem svého týmu a zaslouženě tak získal nominaci do sestavy kola. Vedle něj bude operovat protivínský Tomáš Soumar, který v zápase se Skalami  vstřelil jednu branku . Jako třetí do zálohy patří skalský  Petr Bravenec , bohužel nedokázal zabránit porážce v zápase s Protivínem. Jako poslední je borovanský  Tomáš Pícha, svými třemi vstřelenými penaltami ke konci s Krčí strhl vítězství na stranu svého týmu.

 

V útoku už je stálice protvivínský  Petr Sládek , který opět střelecky prosadil. Tentokrát vstřelil hattrick a další šance neproměnil do dvojice k němu bezpochybně patří  jeho kolega z Protivína se kterým se skvěle doplňoval .

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.