SESTAVA KOLA - 6.kolo Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 27.09.2015

0

Několik zajímavých výkonů bylo k vidění na okresních trávnících. Z různých důvodů se těchto klání nemohli zúčastnit dva největší kanonýři, ale tak se mohli projevit jiní tahouni svých týmů - čtyřgólový Viliam Bayer nebo hatrick Marka Hrstky. Tak můžete hlasovat, kdo byl tím největším esem pro svůj tým v tomto kole.

Na post gólmana jsme zařadili Lukáše Málka (Jestřabí Lhota), který sice dvakrát inkasoval, ale až do konce zápasu držel naděje hostů na bodový zisk.

Do obranné čtyřky jsme vybrali jeho týmového kolegu Miloslava Kličku, který dirigoval obranu a několikrát svým zákrokem zabránil v pokračování akce domácích. Vedle něj se postaví Jakub Lindner (Zásmuky), který ač menší postavy důrazně odebíral míče lhoteckým forvardům. Na kraje obrany jsou nominováni Zdeněk Čechák (Jevany) a Petr Morávek (Č. Brod), kteří oba stihli dobře bránit a zároveň vydatně podporovali svůj útok.

V tříčlenné záloze se vedle sebe postaví David Adamec (V. Osek), Jiří Pechar (Zásmuky) a Michal Škopek (Libodřice). Všichni tři byli správnými motory svých týmů, rozdělovali přihrávky a pasy, David navíc okořenil svůj výkon dvěma brankami.

A do útoku snajpři - Viliam Bayer (V. Osek), čtyřgólový šutér, který celkem zatím zatížil konta soupeřů osmi góly, Marek Hrstka (Libodřice), rychlík k nezastavení, nyní hattrick, celkem již devět branek a Jiří Koula (Jevany), střelec sice jedné branky v tomto kole, ale neúnavně se rval s obránci soupeře.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.