Hráčem 6. kola, Okresní přebor Kolín, se stává...

Datum kola: 27.09.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jiří Pechar

50%

Jiří Pechar z týmu Zásmuk neustále táhl celé mužstvo za vítězstvím a po zásluze se stal hráčem 7. kola kolínského přeboru, když mu svůj hlas dalo celých 50% čtenářů. Jeho přihrávky nacházely adresáty, jeho střely byly nebezpečné. Branku sice nevstřelil, byť po jedné střele zvonilo břevno, ale z jeho práce těžili ostatní hráči. Jirka byl opravdovým motorem zápasu.

Rozhovor s Jiřím Pecharem zde najdete v pátek...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jiří Koula 33%
3. Lukáš Málek 17%


0

Přestože (vzhledem k premiérovému hlasování) nehlasovalo příliš mnoho fanoušků či hráčů, máme pomyslné stupně vítězů obsazené. Na stříbrné pozici skončil Jiří Koula, forvard Jevan, se ziskem 33% hlasů. Jedním gólem po samostatné akci se přičinil o důležitou výhru a svým pohybem neustále zaměstnával obránce soupeře. 17% hlasů obdržel Lukáš Málek, gólman Jestřabí Lhoty a skončil tak v anketě tohoto kola na třetím místě. Svými zákroky držel celou dobu své spoluhráče v naději, že si ze Zásmuk odvezou nějaké body. Po devadesáti minutách byly za jeho zády dva míče, ale jeho výkon byl excelentní.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.