SESTAVA KOLA - 6.kolo Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 27.09.2015

0

Oproti minulému kolu tentokrát ubylo v sestavě hattrickových střelců, přesto v sestavě dva najdeme, stejně tak, jako hráče, kteří byli bezchybní vzadu a pomohli svým týmům udržet čistá konta. V minulém kole překvapivě zabodoval defenzivní hráč Šimon Kiš z Vysokého Chlumce, podaří se něco podobného i tentokrát nebo opět zvítězí někdo z osvědčených střelců?

Prostřední Lhota letos dominuje soutěži a téměř neinkasuje, z pěti zápasů udržel už počtvrté čisté konto Petr Přibyl.

 

K čistému kontu dopomohl Přibylovi také jeho kolega z obrany a kapítán Jaromír Diviš, čisté konto udrželi také Sedlčany za které odehrál celé utkání Jiří Pospíšil. K čistému kontu sice nepřispěl v zápase s Jesenicí kňovický Petr Štovíček, ale v zápase byl nejlépe bránícím hráčem Kňovic, nebál se přitvrdit a zároveň dokázal podpořit i ofenzivu.

 

Sedlčanský dorostenec Petr Sirotek se ani trochu neztratil mezi dospělími v zápase proti Dublovicím, měl spoustu energie a oběhal celé hřiště. Sice neskóroval, ale za svou aktivitu a přístup si od svého trenéra vysloužil velkou pochvalu.Naopak Zdeněk Hulínský už do dorosteneckých výběrů dávno nepatří, ale v zápase proti Kňovicím hrál jako zamlada a dokázal se dvakrát střelecky prosadit. Tomáš Matějka proti Krásné Hoře brousil levou lajnu, své spoluhráče zásoboval krásnými centry do vápna, z jednoho takového skóroval jeho spoluhráč Baštář. Jeden gól dal i sám Matějka, když překvapil z dálky brankáře Krásné Hory. Lukáš Rákosník přišel na hřiště ve 24. minutě, kdy musel nahradit prozatím nejlepšího střelce soutěže Šimona Hendricha a skvěle ho zastoupil, dvakrát využil zaváhání braknáře Tesaře z Vysokého Chlumce a vysloužil si tak místo v sestavě.

 

Do útoku jsou nasazeni dva střelci hattricku a to Josef Baštář, který svými třemi góly přispěl výrazně k výhře Hřiměždic B nad Krásnou Horou B. Dalším hattrickovým střelcem je Lukáš Vrbický za Sedlčany C, který stihl ve druhé půli zápasu proti Dublovicím B skórovat třikrát za 23 minut. Posledním útočníkem je Michal Havel, jenž se prosadil dvakrát do sítě Kňovic.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.