Hráčem 6. kola, IV. třída sk. B Příbram, se stává...

Datum kola: 27.09.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jiří Pospíšil

42%

Pro naši soutěž nezvykle, už podruhé za sebou zvítězil v soutěži o nejlepšího hráče defenzivní hráč. Po Šimonu Kišovi v minulém kole si tentokrát nejvíc hlasů ond čtenářů připsal sedlčanský obránce Jiří Pospíšil, který spolu se svými spoluhráči spolehlivým výkonem vymazal dublovické střelce a zasloužil se tak o výhru i udržení čistého konta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Sirotek 24%
3. Petr Přibyl 10%


0

Hlasování o hráče 6. kola tentokrát ovládli hráči sedlčanského céčka, první místo obsadil obránce Jiří Pospíšil, který svým výkonem přispěl k čistému kontu proti Dublovicím B, na druhém místě se umístil jeho spoluhráč Petr Sirotek, který měl ve stejném zápase zřejmě nejvíc energie ze všech a dokázal se pohybovat po celém hřišti a přispět tak stejně jako Pospíšil k vítězství v Dublovicích. Na třetí místě tentokrát skončil brankář Prostřední Lhoty Petr Přibyl, který letos sbírá jedno čisté konto za druhým a nejinak tomu bylo i tantokrát v zápase proti Vysokému Chlumci.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.