Jiří Pospíšil, hráč 6. kola: „Hrajeme jako na houpačce, chvíli jsme nahoře, chvíli dole”

V 6. kole Sedlčany C zvítězily na Dublovicemi B vysokým rozdílem 6:0. V sestavě kola se tak objevili hned tři hráči Sedlčan. Nejvíce hlasů nakonec od čtenářů obdržel Jiří Pospíšil, který pomohl obraně k čistému kontu. Nyní vám s ním přinášíme rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Mohl by jste se pro začátek představit našim čtenářům a přiblížit jim svou fotbalovou kariéru?
Pocházím ze Sedlčan. Je mi 19 let a dokončil jsem střední průmyslovou školu v příbrami. S fotbalem jsem začal asi v osmi letech a od malička hraji za tým TJ Tatran Sedlčany.
Věděl jste, že jste v sestavě kola? Poslal jste si nějaký hlas?
O tom že jsem v sestavě kola jsem věděl, napsal mi to v úterý bratranec který tyto stránky sleduje ale hlas jsem si neposlal přišlo mi to trapné, hlasovat sám pro sebe.
Překvapilo vás, že jste zvítězil zrovna vy?
To ano byl jsem překvapen protože jsem v tomto zápase nepředvedl výkon který by mě vyvyšoval nad ostatní.
O víkendu jste porazili Dublovice 6:0 jak byste popsal váš výkon v tomto zápase?
Jak už jsem říkal nepředvedl jsem nějaký extra výkon ale hrály jsme celý tým kombinačně a málo jsme kazili a proto se nám podařilo zvítězit tímto výsledkem.
V sestavě s vámi byli i další dva hráči vašeho týmu, Lukáš Vrbický, který vstřelil hattrick a Petr Sirotek, který byl údajně nejaktivnějším hráčem. Jak jste viděl jejich výkon?
Ano, Vrbimu se podařilo dát tři branky ale už v prvním poločase měl spoustu šancí a mohl dát za zápas aspoň pět branek. Petr odehrál vážně výborný zápas, klidně si dovolím říct, ze byl nejlepší hráč na hřišti a proto jsem pro něj několikrát hlasoval.
Máme za sebou zhruba polovinu podzimní části soutěže, Sedlčany jsou zatím na čtvrté příčce, jak se byste zhodnotil vaše dosavadní výkony? Jste spokojeni se čtvrtým místem?
Sezonu jsme začaly strašně hned, na začátku jsme dostali od kosovky. Na druhé kolo se náš výkon zlepšil, ale pořád to nestačilo a ve třetím kole jsme si zlepšily náladu i statistiky a takhle to je pořád, jako na houpačce chvíli jsme nahoře a chvíli dole. Určitě před začátkem sezony jsme počítali s první, možná druhou příčkou, ale po prvních kolech kdy jsme okupovali spodek tabulky můžeme být za to čtvrté místo ještě rádi.
V příštím kole narazíte na tým Hřiměždic, co očekáváte od tohoto zápasu?
Určitě to může být zajímavý duel v tabulce jsou o dvě příčky za námi, ale bodově jsme na tom stejně, přesto věřím že si s nimi poradíme.
Teď ještě trochu něco o vás, máte nějaký oblíbený fotbalový tým nebo hráče?
Svůj oblíbený tým nemám, v lize to přeji Bohemce, které se ale letos moc nedaří a ačkoliv jsem defenzivní hráč, tak mezi mé oblíbence patří spíše ofenzivní hráči jako jsou Ronaldo a Messi.
Kromě fotbalu, věnujete ještě nějakému dalšímu sportu či nějaké zajímavé aktivitě?
Já mám sport celkově rád jak kolektivní tak i solový, ale mezi mé oblíbené sporty kromě fotbalu patří volejbal, florbal a spousta daších. Jinak si také rád dojdu s kamarády do hospody, jen tak se odreagovat.
Sledujete náš portál fotbalunas.cz? A co si myslíte o nápadu psát i o nižších fotbalových soutěžích?
Portál fotbalunas.cz sleduji a myslím že je to dobrý nápad, psát i o nišších soutěží zaujme to více lidí a přiláká je tona zápas.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.