SESTAVA KOLA - 8.kolo Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

Osmé kolo přineslo další várku zajímavých duelů a důležitých hráčských výkonů. Výběr některých z nich vám přínásíme v naší sestavě kola. 

Brankář Černilova Lukáš Voltr podržel svůj tým v utkání proti Lázním Bělohrad hlavně v penaltovém rozstřelu, který domácí výhráli 1:0 a radovali se tak z dvoubodové výhry

 

Důležitým prvkem v cestě za dvěma body Černilova byl obránce Pavel Ježek, který se krátce po začátku druhého poločasu postaral o vyrovnání na 1:1.

 

Obránce Lázní Bělohrad Tomáš Berger otevřel v prvním poločase skóre zápasu. Lázně nedokázaly své vedení udržet a nakonec se musely spokojit s bodem.

 

Hořická Jiskra dokázala na svém hřišti jasně porazit Třebechovice. Na výhře 5:0 se ofenzivním výkonem korunovaným brankou podílel i obránce Jan Šeda.

 

Nepolisy se v posledních kolech výsledkově i herně zvedají. Vzrůstající formu dokázali fotbalisté Nepolis potvrdit v utkání proti Sobotce. Vítěznou branku dával při výhře 2:1 Lukáš Pánek.

 

Libčany jasně přehrály poslední České Meziříčí. Na výhře 8:0 se dvěma góly podílel Lukáš Hubička. Hned čtyři zásahy si na své konto připsal Ondřej Karanský.

 

Penaltový rozstřel mezi Lázněmi Bělohrad a Černilovu nevyšel střelcům na obou stranách. Jedinou penaltu proměnil Tomáš Matoušek, který tak rozhodl o výhře Černilova.

 

Vrchlabí si připsalo důležité tři body proti silné Roudnici. Na výhře 4:1 se dvěma góly podílel zkušený střelec Pavel Kraus.

 

Kunčice se ve druhém poločase proti Novému Hradci výrazně zvedly a jejich ofenzivní výkon přinesl obrat. Vítěznou branku vstřelil střídající Jakub Mrázek, který mohl v závěru přidat i třetí branku Kunčic, jeho pokus zastavilo břevno, a Kunčice se tak musely spokojit "jen" s výhrou 2:1.

 

Hořice se rozstřílely v domácím zápase proti Třebechovicím. K výhře 5:0 přispěl hattrickem i útočník Michal Skalský




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.