2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice otočily zápas s Novým Hradcem


Branky


0

V minulém zápase proti Roudnici se Kunčice zejména ve druhém poločase předvedly ofenzivním výkonem, který však na body nestačil. Na výkon z druhého poločasu chtěli fotbalisté Kunčic navázat v zápase s Novým Hradcem. Kunčicím se opět lépe vydařil druhý poločas, ve kterém otočily výsledek a zvítězily 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté potrestali chybu domácích

Kunčice si v úvodu zápasu dokázaly vytvořit převahu díky standardním situacím. Branku se však domácím vytěžit nepodařilo. Ke slovu se proto v 10. minutě dostal Nový Hradec. Hradecký Tomáš Matějka využil zaváhání domácí obrany a prostřelil brankáře Ondřeje Vítka. Obdržená branka domácí srazila a vnesla do jejich hry nervozitu. Fotbalistům Kunčic se nedařilo přejít do útoku, místo toho volili domácí stereotypní kombinaci ve středu hřiště, která nemohla vést k ohrožení hradecké branky. 

Hosté čekali na chyby domácích, které však z protiútoků nedokázali potrestat. Domácí se opět dostali k několika standardním situacím, ty však končily nepřesně, tedy ztrátou míče nebo nepřesným zakončením mimo branku. První poločas tak skončil vedením hostů 0:1.

Domácí zabojovali a otočili zápas

Ve druhém poločase se domácím podařilo proměnit obraz hry. Kunčice dostávaly Nový Hradec pod tlak a dlouhou dobu dobývaly hostující branku. Domácí ohrožovali brankáře Jana Sedláčka nepřehlednými situacemi ve vápně i střelami z větší vzdálenosti. Střely domácích hráčů však postrádaly razanci i přesnost. 

Hosté se nesnažili o přechod do protiútoků a místo toho většinou pouze odkopávaly balony pryč od své branky. Zaslouženého vyrovnání se domácí dočkali po hodině hry. V 60. minutě potáhl míč po pravé straně hřiště Tomáš Němec a přihrávkou do vápna oslovil Filipa Huška. Mladý útočník Kunčic nezaváhal a vyrovnal. Vyrovnání domácím vlilo krev do žil a fotbalisté Kunčic začali drtit svého soupeře ještě víc. Domácí se snažili rozhodnout, jejich střely však zastavovala i branková konstrukce. Potřebný důraz přidal ke své akci Jakub Mrázek, který se v 80. minutě prodral do pokutového území Nového Hradce a protlačil míč až do sítě. Kunčicím se tak podařilo otočit zápas, ve zbytku utkání mohli domácí ještě navýšit vedení, v 87. minutě ale nastřelil Jakub Mrázek pouze břevno hradecké branky.

Kunčice už si dokázaly vedení udržet a po bojovném obratu slavily výhru 2:1.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - SK Bystřian Kunčice: Do vedení šli hosté opět lacinou brankou. Poté jsme měli převahu, ale šance jsme proměnili až v druhé půli, když další minimálně tři tutovky vychytal výborný gólman hostí Sedláček. Naše vítězství považuji za zasloužené. Hosté hrozili především z brejků.




Sestavy


SK Bystřian Kunčice
O. Vítek [-] - M. Zounar [-] , T. Turek [-] , P. Pechar [-] , R. Kašprišin [-] - P. Koza [-] (68. D. Šolc [-] ) , J. Laštovička [-] , L. Rohlíček [-] , M. Šulc [-] (46. J. Mrázek [-] ) - T. Němec [-] , F. Hušek [-] (88. J. Srpek [-] )

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - O. Vik [-] , P. Vopálka [-] , J. Kašpar [-] , F. Linder [-] (54. G. Bendig [-] ) - M. Jindra [-] , J. Pejchal [-] , A. Jarotek [-] , F. Langr [-] (71. L. Jarotek [-] ) - M. Neppl [-] (84. J. Bendig [-] ) , T. Matějka [-]

ŽK: 63. M. Zounar , 78. T. Němec , 89. J. Srpek - 52. A. Jarotek , 80. M. Neppl .
Místo: Kunčice. Rozhodčí: Franěk Tomáš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.