Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany potvrdily roli favorita a rozebraly České Meziříčí


0

Zápas prvního týmu s posledním se odehrál na hřišti lídra soutěže z Libčan. Tamní celek zde přivítal České Meziříčí, které se zatím v soutěži trápí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí učinili rozhodný krok za výhrou

Fotbalisté Libčan od prvních minut potvrzovali roli favorita a svého soupeře jasně přehrávali. Domácí vstoupili do zápasu aktivní kombinací a už v 8. minutě se jim podařilo otevřít skóre. Oddychovou branku na 1:0 vstřelil Lukáš Hubička. Libčany tak ze sebe už v úvodu shodily tlak favorita a mohly se v klidu soustředit na svoji další hru. Po čtvrt hodině hry zaznamenali domácí fotbalisté další dva úspěchy. Na branku Stanislava Libřického ze 14. minuty už o dvě minuty později navázal Martin Friedl. Domácím se tak podařilo prakticky po čtvrt hodině hry rozhodnout o osudu zápasu. Českému Meziříčí se totiž vůbec nedařilo dostat se do zápasu, hostům se nedařilo na delší dobu udržet míč a ohrozit brankáře Matěje Tošovského. 

Libčany i v dalším průběhu hry pokračovaly v pohledném kombinačním fotbalu a jejich náskok mohl být ještě markantnější, kdyby proti nim nestála branková konstrukce hostující branky, která několikrát zachránila brankáře Davida Fryntu. Ještě před poločasem se domácím podařilo přidat čtvrtý gól. V 39. minutě se do zakončení před brankářem Fryntou dostal Ondřej Karanský, který se trefil přesně, a Libčany si tak odnesly poločasové vedení 4:0.

 

Libčany navyšují vedení

Ve druhém poločase domácí pokračovali v jistém a dominantním výkonu. Krátce po začátku druhého poločasu se domácí prokombinovali přes hostující obranný blok a do sítě zakončoval druhým gólem Ondřej Karanský. Tentýž hráč měl možnost v 58. minutě zkompletovat hattrick. Hosté se totiž dopustili nedovolené hry v pokutovém území a rozhodčí nařídil penaltu ve prospěch Libčan. Míč si na penaltový puntík postavil Ondřej Karanský a jistým kopem poslal Libčany do šestigólového vedení.

Libčany měly otěže zápasu pevně v rukou. České Meziříčí se příliš ke slovu nedostávalo. Na konci sedmé desetiminutovky navíc domácí předvedli další smrtící chvilku, během které přidali další dva zásahy. V 67. minutě se podruhé trefil Lukáš Hubička, aby o dvě minuty později vstřelil svůj čtvrtý gól Ondřej Karanský. Libčany vedly 8:0 a stále se tlačily do zakončení. Jejich další střely ve zbytku zápasu už ale dokázal brankář Frynta zlikvidovat, případně za něj opět zaskočily tyče jeho branky. 

Domácí tak dokráčeli k jasnému vítězství 8:0 a upevnili si první příčku tabulky, na druhý Černilov mají náskok čtyř bodů. 



Ohlasy k zápasu


SK Libčany
Jan Schejbal - předseda mužstva SK Libčany: K zápasu není moc co komentovat,výsledek mluví za vše.Od desítky zachránila hosty branková konstrukce,kterou jsme trefili čtyřikrát.




Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - M. Mařas [-] , M. Černý [-] , A. Chromek [-] , S. Libřický [-] - P. Jiřík [-] , M. Friedl [-] , L. Hubička [-] , O. Karanský [-] - J. Mádlo [-] (76. T. Kabeláč [-] ) , D. Hůlka [-]

FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - L. Baše [-] (67. J. Rezek [-] ) , M. Čiháček [-] , M. Kozák [-] , A. Kupka [-] - M. Hovorka [-] , J. Tomášek [-] , O. Ježek [-] , L. Hlavsa [-] (67. L. Havel [-] ) - O. Brouček [-] (70. T. Havel [-] ) , D. Jančura [-]

Místo: Libčany. Rozhodčí: Šiling Karel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.