4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí zvládlo zápas s Roudnicí


Branky


38. K. Jech , 42. P. Kraus , 67. M. Tauchmann , 85. P. Kraus - 88. J. Brendl
0

Vrchlabí, které zažívá výkony jako na houpačce, přivítalo na svém hřišti Roudnici, která se pohybuje v nejvyšších patrech tabulky. Těžké domácí utkání ale fotbalisté Vrchlabí zvládli a zvítězili 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení díky gólům v závěru poločasu

Roudnice měla před zápasem těžkou hlavu se složením sestavy, ve které se nakonec objevil i Vojtěch Pospíšil - ročník 2000. Hosté nevstoupili do zápasu špatně, v úvodu si Roudnice vytvořila pár slibných příležitostí. Fotbalistům Roudnice však chyběl důraz v zakončení, a brankář Vrchlabí Michal Šulc tak dokázal šance zlikvidovat.

Domácí tým se snažil probít do vápna Roudnice po křídlech. První branka zápasu padla až pár minut před koncem první půle. V 38. minutě se k balonu dostal Kryštof Jech, který dokázal procedit míč přes brankáře Martina Tomka, a Vrchlabí se tak dostalo do vedení. Ještě do konce prvního poločasu se domácím podařilo znásobit své vedení. Ve 42. minutě se k balonu dostal zkušený střelec Pavel Kraus a přesnou střelou zvýšil na poločasových 2:0.

Vrchlabí pojišťuje vedení

Ve druhém poločase se oba týmy snažili o vstřelení branky. Fotbalisté Roudnice se sice dokázali dostat do nebezpečných prostorů před brankářem Šulcem, hostům se však nedařilo v zakončení, které postrádalo dostatečnou razanci, a brankář Vrchlabí si tak dokázal s jejich pokusy poradit. Šance na obrat hostů ještě více snížil Michal Tauchman, který v 67. minutě přidal třetí branku Vrchlabí, které tak směřovalo za důležitými třemi body.

Definitivní pečeť na vrchlabské tři body přidal pět minut před koncem útočník Pavel Kraus. Na výhře Vrchlabí už nic nezměnil ani čestný zásah Roudnice, který si v 88. minutě připsal Jan Brendl. Vrchlabí dokráčelo k důležitým třem bodům, díky kterým se posunulo na desáté místo tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Zdeněk Lukeš - trenér mužstva FC Vrchlabí: Odehráli jsme velice kvalitní utkání, ve kterém se nám konečně dařilo i v koncovce. Ačkoliv výsledek naznačuje, že jsme měli utkání jednoznačně pod kontrolou, musíme uznat, že soupeř byl velice kvalitní. Musíme poděkovat hráčům za zodpovědný přístup k utkání.




Sestavy


FC Vrchlabí
M. Šulc [-] - D. Bürger [-] , J. Zajíc [-] , L. Hájek [-] , L. Mejsnar [-] - O. Matěják [-] , T. Kroczek [-] (85. P. Vondráček [-] ) , J. Fink [-] (51. M. Tauchmann [-] ) , D. Mejvald [-] - P. Kraus [-] , K. Jech [-] (58. V. Pokorný [-] )

TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - D. Mrštík [-] (77. J. Gráf [-] ) , J. Krejcar [-] , T. Vlasák [-] , J. Koblížek [-] - J. Tomeš [-] (82. J. Mičiak [-] ) , V. Pospíšil [-] , J. Brendl [-] , J. Židík [-] - J. Šanda ml. [-] (46. P. Švadlenka [-] ) , Z. Bednář [-]

ŽK: 84. J. Zajíc - 67. J. Tomeš , 68. V. Pospíšil .
Místo: Vrchlabí, UMT. Rozhodčí: Miškář Karel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.