SESTAVA KOLA - 7.kolo Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 19.09.2015

0

Sedmé kolo si pro nás připravilo další sérii kvalitních zápasů, ve kterých se v dobrém světle představila řada hráčů. Výběr těch nejlepších z nich vám přínášíme v naší sestavě.

Velmi vyrovnaný zápas odehrála Třebeš na hřišti Černilova. Bezbrankové skóre vydrželo celých devadesát minut a v penaltách byli hosté i díky Mikuláši Heřmanovi úspěšnější

 

Hořice se na hřišti Nového Hradce předvedly ve velmi dobrém světle. Aleš Vávra se v utkání nebál vystřelit a jeho tři branky výrazně pomohly k výhře 1:5.

 

Třebechovická obrana, ve které hrál i Jiří Kolínek, byla pro favorizované Libčany velmi tvrdým oříškem. Třebechovice nakonec dokázaly uhrát remízu.

 

Už v 9. minutě musel Pavel Mizerík nahradit obránce Nepolis Radka Zámečníka. Mizerík si v zápase počínal dobře a brankou přispěl k výhře Nepolis 5:2.

 

Libčany se v zápase proti Třebechovicím dostaly díky brance Martina Friedla do vedení. Žádný ze spoluhráčů se k Friedlovi nepřipojil a Libčany nakonec vybojovaly dva body po penaltách.

 

Nepolisy se proti Bílé Třemešné předvedly a svého soupeře porazily 5:2. Po dvou gólech přidali Lukáš Pánek a Pavel Pokorný.

 

O překvapivé vyrovnání Třebechovic v zápase proti Libčanům se postaral Martin Horák. Třebechovice nakonec dokázaly vybojovat bod.

 

Důležitý zápas se odehrál mezi oběma nováčky soutěže. O výhře Miletína v Českém Meziříčí rozhodl vítěznou brankou Lukáš Kněžourek a Miletín zvítězil 1:2.

 

Vrchlabí dokázalo udržet vedení v zápase proti Úpici. Důležitou vítěznou branku si ve druhém poločase připsal Michal Tauchman a Vrchlabí vyhrálo 2:3.

 

Útočník Roudnice Miroslav Koudelka dokázal v prvním poločase dvakrát skórovat do sítě Kunčic. Jeho dvě branky se ukázaly jako velmi důležité, ve druhé půli dokázaly Kunčice Roudnici zatlačit a snížit na konečných 1:2.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.