Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miletín si odvezl důležité tři body z Českého Meziříčí


0

Utkání dvou nováčků, ve kterém byly v banku důležité body, se odehrálo na hřišti Českého Meziříčí. Domácí se před zápasem krčily se dvěma body na posledním místě tabulky, hostující Miletín na tom byl o poznání lépe a měl na kontě bodů devět. Z těžkého utkání nakonec lépe vyšli hosté, kteří si za výhru 1:2 připsali další tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dvakrát dostali do vedení

Důležitost bodů byla cítit od prvních minut. Hráči obou týmů se koncentrovali především na to, aby se nedopustili chyby. O balon se často soupeřilo ve středu hřiště, kde nikdo nechtěl dát ani centimetr prostoru navíc. První branka přesto padla už ve 12. minutě, tehdy se k zakončení dostal Filip Vondrouš, který dokázal překonat brankáře domácích Davida Fryntu, a poslal tak Miletín do důležitého vedení.

České Meziříčí ani po obdržené brance neupustilo od bojovného a tvrdého výkonu. Těsnou hru domácích pocítil na vlastní kůži Tomáš Novotný, který musel v 18. minutě střídat. Domácí byli Miletínu velmi nepříjemným soupeřem, což se v 28. minutě projevilo i na skóre. Vyrovnávací branku totiž zaznamenal Michal Čiháček a domácí byli rázem zpět v utkání.

 

Ještě před koncem poločasu ale radost domácích opadla. Ve 38. minutě se totiž k míči dostal Lukáš Kněžourek, který v 18. minutě střídal zraněného Novotného, a přesným zakončením vrátil Miletínu vedení. První poločas tak zvládli lépe hosté, kteří si odnesli vedení 1:2.

Miletín udržel těsný náskok

Ve druhé půli se domácí snažili o vyrovnání, nechtěli se spokojit s další prohrou. České Meziříčí bojovalo a dokázalo se dostat i do několika zakončení. Domácí střelce ale trápila finální fáze, která se jim vůbec nedařila, a brankář Miletína Miroslav Richter si dokázal s jejich pokusy poradit.

Do slibných příležitostí se dostali i hosté, kteří mohli využívat otevřenější obranu domácích, ani útočníci Miletína ale neměli v zakončení příliš štěstí.

 

Domácí se snažili do posledních minut, v zakončení jim ale nebylo přáno, a Miletínu se proto povedlo dovést utkání do vítězného konce. 



Ohlasy k zápasu



SK Miletín
Antonín Kraus - asistent trenéra SK Miletín: Souboj dvou nováčků soutěže nabídl více boj nežli pohledný kombinační fotbal. Domácí hráli tvrdě až na hranici únosnosti. Na což doplatil už v 18. minutě zraněním Novotný. Tentokrát jsme cenné body museli opravdu vydřít. Škoda že nám stále vázne koncovka, která by pomohla dohrávat zápasy ve větším klidu.



Sestavy


FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - J. Rezek [-] (87. P. Tomášek [-] ) , M. Kozák [-] , M. Čiháček [-] , T. Havel [-] - J. Tomášek [-] , M. Hovorka [-] , O. Ježek [-] , L. Hlavsa [-] - D. Jančura [-] , L. Havel [-] (46. V. Slánský [-] )

SK Miletín
M. Richter [-] - L. Nosek [-] , T. Novotný [-] (18. L. Kněžourek [-] ) , A. Leplt [-] , L. Andrle [-] - M. Krátký [-] , L. Nálevka [-] , O. Machačka [-] , M. Bartoníček [-] - F. Vondrouš [-] , Z. Urban [-] (65. Š. Kulina [-] )

ŽK: 7. T. Havel , 17. M. Hovorka , 86. M. Čiháček - 86. M. Richter , 87. L. Kněžourek .
Místo: Č. Meziříčí. Rozhodčí: Krotil Ondřej - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.