Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy si poradily s Bílou Třemešnou


Branky


0

Nepolisy si postupně zvykají na vyšší soutěž a s tím rostou i výsledky tohoto týmu. V předminulém kole dokázali fotbalisté Nepolis porazit Třebeš, minulý týden na svém hřišti potrápili favorizované Lázně Bělohrad a tento víkend dokázaly porazit Bílou Třemešnou vysoko 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neudrželi dvougólový náskok

Domácímu týmu se dařilo od úvodu využívat všechny své šance. Výborný vstup do zápasu odstartoval už v 5. minutě Pavel Pokorný, který překonal brankáře Jakuba Jákla, a Nepolisy se tak dostaly do důležitého vedení. Hosté byli sice častěji u balonu a i jejich kombinace byla jistější a přesnější než přihrávky domácího týmu, gólu se opět dočkal domácí celek. Branku na 2:0 vstřelil v 21. minutě záložník Pavel Mizerík.

Fotbalisté Bílé Třemešné se nechtěli vzdát zadarmo a ve druhé části první půle dokázali zužitkovat svoji převahu v držení balonu. Během několika málo minut se hostům podařilo smazat dvoubrankové manko a díky brankám Radka Hendrycha a Josefa Kubelky z 35., respektive 39. minuty bylo skóre rázem vyrovnané. Týmy se tak po velké přetahované rozešly do kabin za nerozhodného stavu 2:2.

Nepolisy si vzaly vedení zpět

Ve druhém poločase už domácí zapracovali na své hře, do které se tak dostala dávka jistoty a sebevědomí. Nepolisy se tak minimálně vyrovnaly Bílé Třemešné. Aktivní vstup do druhého poločasu nabudil domácí tým k velkému výkonu. Díky dvěma gólům během tří minut si domácí vypracovali dvougólový náskok. V 55. minutě se trefil Lukáš Pánek, aby na něj o tři minuty později navázal druhým gólem Pavel Pokorný. Nepolisy se tak dostaly do uklidňujícího náskoku, který už nepustily, domácím se naopak podařilo vedení ještě navýšit. Čtvrt hodiny před koncem se vstřelil závěrečnou branku zápasu Lukáš Pánek, který se tak se dvěma zásahy zařadil po bok svého spoluhráče Pavla Pokorného. 

Nepolisy si své vedení pohlídaly a Bílou Třemešnou k žádným dramatům před vlastní brankou nepustily. Domácí se proto mohli radovat z výhry 5:2 a důležitých třech bodů do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - vedoucí mužstva Sokol Nepolisy: V prvním poločase jsme proměnili téměř všechno, k čemu nás hosté pustili. Nepřihráli jsme si a míč nám většinu času chyběl. Po poločase se hra vyrovnala a góly jsme dávali už jen my. A to ještě ne všechny, které jsme dát měli. Ukázalo se, jak vypadá naše hra, když jsme téměř kompletní.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] (9. P. Mizerík [-] ) , M. Ullmann [-] , P. Pokorný [-] (69. J. Smadiš [-] ) , P. Mizerík [-] - J. Lihan [-] (81. D. Šustr [-] ) , L. Pánek [-] , R. Chaloupka [-] , P. Pilař [-] - M. Tlustý [-] (87. R. Hanuš [-] ) , T. Hanuš [-]

TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Jákl [-] - P. Kiss [-] (46. D. Novák [-] ) , J. Kubelka [-] , P. Macek [-] , M. Hruška [-] (77. J. Jákl [-] ) - D. Kubelka [-] , T. Kubelka [-] , J. Hažer [-] (71. M. Pátý [-] ) , J. Pátý [-] - J. Kubelka [-] , R. Hendrych [-] (81. J. Schneider [-] )

ŽK: 68. M. Ullmann , 80. J. Lihan , 86. M. Tlustý - 40. J. Pátý , 51. P. Macek , 81. J. Jákl , 83. J. Schneider .
Místo: Nepolisy. Rozhodčí: Mucha Tomáš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.