Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice poprvé vyhrály venku a vezou body z Nového Hradce


Branky


0

Před utkáním s Novým Hradcem čekali fotbalisté Hořic dva zápasy na vítězství. Proti hradeckému týmu se jim dařilo střelecky a po výhře 1:5 si připsali povzbuzující tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smrtící střely Jiskry

V úvodních minutách drželi míč na svých kopačkách častěji fotbalisté Hořic. Jiskra kombinovala s větší jistotou i rychlostí, a dokázala tak domácí uzamknout na jejich polovině. Fotbalisté Nového Hradce se spoléhali akce z protiútoků. Fotbalisté Hořic dokázali svoji hru obměňovat a nespoléhali se jen na kombinační průniky do vápna. Ve 14. minutě napřáhl ke střele Aleš Vávra a jeho skákavá střela si našla cestu až za záda domácího brankáře Jindřicha Radoně.

V 18. minutě pláchl hostující obraně Tomáš Matějka a Lukáš Jarotek, druhý jmenovaný ale poslal svoji střelu nad branku Pavla Žižky.

Efektivitu střel z dálky hosté prakticky demonstrovali v 22. minutě, tehdy opět napřáhl Aleš Vávra a jeho přesnou střelu zastavila až síť v pravém horním rohu Radoňovy branky. Vedení Hořice povzbudilo a fotbalisté hostí se ještě více tlačili před branku Nového Hradce. Ve 28. minutě se Jiskra dostala k několikerému ohrožení hradecké branky, k odraženému balonu se nakonec dostal Jan Rozsévač a rozhodným zakončením, které se odrazilo od břevna, posla Jiskru do třígólového vedení.

 

Útočných nálad Hořic se domácí snažili využít v podobě rychlých brejků. Domácí se dostali k několika protiútokům, jejich koncovka ale nebyla tak kvalitní jako ta hořická. Ještě do poločasu se ke střele dostal Jan Rozsévač, který z přímého kopu nalezl jen rukavice brankáře Radoně. Brankář Nového Hradce míč vyrazil před dostupujícího Pavla Kuneše, ten ale zblízka trefil jen brankáře domácích. První poločas, ve kterém byli hosté aktivnější, tak skončil jasným vedením hostům 0:3.

Hořice kontrolují výsledek

Ve druhém poločase aktivní hra Hořic trochu opadla a do hry se více dostali domácí. Nový Hradec ale hozenou rukavici nesebral a převahu v úvodních minutách nevyužil. Hořice se tak opět probudily k lepším výkonům a začaly svého soupeře zatlačovat na jeho polovinu. V 59. minutě přešli hosté k rychlé protiakci. Posledním článkem hořického protiútoku byl Martin Tomáš, který lobem překonal hradeckého gólmana a zvýšil na 0:4. Pátý gól vstřelila Jiskra v 65. minutě. Přímý kop Jaroslava Kulhánka dokázal domácí gólman pouze vyrazit a k míči se dostal Aleš Vávra, který pohotově umístil balon do sítě.

 

Alespoň čestný úspěch zaznamenali domácí fotbalisté v poslední desetiminutovce zápasu. V 80. minutě vystřelil Miroslav Jindra a jeho střela po teči skončila v brance Pavla Žižky.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva Jiskra Hořice: Až ve třetím venkovním zápase jsme dokázali bodovat a to dokonce i vysokým brankovým rozdílem. Tentokráte jsme byli velice produktivní a při chabé koncovce domácích se utkání vyvíjelo celkem pohodově a v klidu jsme si došli pro tři body. Na dobrý výkon bychom chtěli navázat příští neděli proti Třebechovicím a potvrdit tři venkovní body.



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Radoň [-] - O. Vik [-] , P. Vopálka [-] , J. Kašpar [-] (79. J. Jindra [-] ) , M. Kotouček [-] (46. M. Páter [-] ) - M. Jindra [-] , J. Pejchal [-] , G. Bendig [-] , T. Matějka [-] - F. Linder [-] , L. Jarotek [-] (67. V. Jeřábek [-] )

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - T. Lacina [-] , J. Šeda [-] , D. Melaga [-] , A. Vávra [-] - D. Pour [-] (79. J. Melichar [-] ) , D. Palm [-] , J. Šedivý [-] (46. V. Kulhánek [-] ) , J. Rozsévač [-] - P. Kuneš [-] (82. J. Stuchlík [-] ) , M. Tomáš [-] (74. M. Vodnárek [-] )

ŽK: 57. O. Vik , 64. P. Vopálka - 63. D. Pour .
Místo: Nový HK. Rozhodčí: Kubišta Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.