SESTAVA KOLA - 5.kolo Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016

Datum kola: 20.09.2015

0

Událostí víkendu ve IV. třídě Pelhřimovska byl jednoznačně zápas vedoucích týmů tabulky. Do Horní Vsi přijel lídr tabulky z Humpolce. Předzápasové kursy mírně favorizovaly zkušený tým A.F.C., tentokrát se však bookmakeři mýlili, stejně jako se mýlil náš Expert kola, humpolecký Pavel Štěpán, který předpovídal výhru svého týmu. Jenže na hřišti bylo vše jinak. Horní Ves se od začátku zápasu do svého soka zakousla a už nepustila. Nečekaně hladká výhra domácího mužstva se pak promítla i do naší nominace. Horní Ves má v ideální jedenáctce kola hned trojici hráčů. Nejvážnějším uchazečem prestižního ocenění je ale kanonýr Třeště C Zdeněk Vašek, který v pátém kole soutěže pálil ostrými, když se do sítě soupeře trefil čtyřikrát.

Do ideální jedenáctky pátého kola IV. třídy se dostalo velké množství premiantů. Štěstí se usmálo například na brankáře Hněvkovic Martina Němce, který ovšem šel štěstíčku naproti a o nominaci si vychytanou nulou hlasitě řekl. Obranná linie nám hraje v tomto složení - Petr Kudrnáč (Obrataň B), Zbyněk Dařílek (Horní Cerekev B), Michal Votruba (Častrov), Jaroslav Bělohlávek (Horní Ves).

V záloze se o přízeň fanoušků bude ucházet dvojice hráčů z Horní Vsi. Daniel Brada Michalem Ratajem svými góly rozhodli šlágr kola, takže je pozvánka do sestavy kola pochopitelně nemohla minout. Další dva záložníci - Tomáš Pinkas (Horní Cerekev B), Zbyněk Růžička (Třešť C) - se do statistik sice gólově nezapsali, na hřišti však pro svůj tým odvedli maximum a tudíž i oni byli vybráni mezi vyvolené. 

V útoku byla volba tentokrát jednoduchá. Padla na dva kanonýry, kteří měli v pátém kole IV. třídy pořádně nabito. Hněvkovický Radek Anděl měl dva gólové zářezy, které rozhodly o výhře Hněvkovic nad rezervním týmem Plačkova. Ještě více se pak dařilo Zdeňku Vaškovi z Třeště. Ten se divákům v Horní Cerekvi ukázal v tom nejlepším možném světle, když se do sítě domácího mužstva trefil hned čtyřikrát a může si tak právem dělat zálusk na nejvyšší mety. Jestli se z triumfu bude radovat právě třešťský ostrostřelec, či vaše hlasy dostanou na trůn někoho jiného, se dozvíme ve středu v pravé poledne, kdy se hlasování o Hráče kola uzavírá.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.