SESTAVA KOLA - 5.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 19.09.2015

0

Jen dva vícególové střelce zažilo 5. kolo I.B. A tak máme tentokrát v Sestavě kola čtyři beky, na místo brankáře se pak tlačilo opět několik uchazečů. Hlasujte o Hráče kola  od pondělních 12:00 po dobu 48 hodin až do středečního poledne!

Polomčák, Plojhar, Dvořák. A KAREL BRŮHA. Všem těmto brankářům vyšel víkend na jedničku, ale do sestavy se vejde bohužel jen na jeden. Ukázali jsme nakonec na Brůhu - ten totiž asistoval u těsného vítězství svého celku důležitými zákroky, zlikvidoval samostatné nájezdy hornoplánských útočníků a čelil i několika nebezpečným střelám.

 

JIŘÍ ČABAJ z Krumlova byl na kraji obrany nejlepším hráčem duelu ve Zlivi. JAN RIBÁR zase předvedl spolehlivý výkon proti Lhenicím a pomohl Frymburku uhájit čisté konto. TOMÁŠ SLEPIČKA se prosadil z trestného kopu a Dříteň nakonec slavila tři body. JAROSLAVA PETRA posuneme na kraj obrany - poslal svůj tým do vedení v Horní Plané a ubránil výhru.

 

VÁCLAV VLÁŠEK je jedním z úspěšných střelců Netolic ze zápasu s Černou, nakonec ale stačil jeho gól pouze na bod. Na druhé straně totiž stejně přesně mířil PATRIK PAVLIS, který zabojoval o první branku Černé a zajistil důležitý kontaktní gól. V záloze pak v naší Sestavě bude hrát i JIŘÍ CARDA z Krumlova, ten se proti Zlivi trefil dvakrát a jedna z branek opravdu stála za to.

 

A pak je tu trio útočníků - plánský PETR PETSCHER dvakrát vsítil v Kameňáku, JIŘÍ HROMADA alias "Dříteňské Cé-eRko" zase jednu branku dal a další padla po faulu na něj. Bilanci 1+1 zaznamenal nemanický PETR SCHÖNKYPL, jeho branka se nakonec navíc ukázala jako vítězná.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.