SESTAVA KOLA - 2.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 13.09.2015

0

I po 2. kole III. třídy můžete vybrat nejlepšího hráče kola. Los tohoto víkendu nabízel mnoho zajímavých utkání, oderhály se dvě derby. Hodně gólů a oku lahodivých akcí přinesly ale i další zápasy. Kdo Vás tento víkend zaujal? Neváhejte hlasovat, možno každou hodinu, pro svého favorita.

 

 

Sova Tomáš (Srbeč – brankář) – ačkoliv se tento gólman nemohl radovat z vítězství, svými výbornými zákroky si vybojoval nominaci do sestavy kola.

Urbanovič Jan (Řevničov – obránce) – v těžkém utkání s Kroučovou si dobře vedl při defenzivních povinostech. Aškoliv smolně tečoval míč do vlastní brány, byl důležitým hráčem pro hostující celek.

Kněžík Jiří (Roztoky – obránce) – v morálně těžkém zápase, kdy je tým lepší ale nedaří se vstřelit gól, držel kapitán Roztok obranu na uzdě a znepříjemňoval domácím útočníkům pobyt v okoli roztockého vápna.

Volráb Filip(Šanov – obránce) – svým dlouhým ostrým nákopem se postaral ve 20. minutě o vedení 1:0

Blecha Filip (Čistá – záložník) – nejaktivnější hráč Čisté, v závěru zápasu dělal hostujícímu Šanovu nemalé problémy, ale jeho střely se mezi tyče nevešly.

Erben Václav (Chrášťany – záložník) – opět ukázal, že umí připravit a rozehrávat krásné balóny pro útočníky rovnou k zakončení. Problémy dělá většině středovým hráčům svým pohybem a rychlostí s balónem.

Tóth Martin (Řevničov – záložník) – nejprve svým důrazem obral kroučovskou obranu o balon a patičkou naservíroval Pedálovi, pak 20. minut před koncem sám přidal gól, když po náběhu na přední tyč trefil balon přímo pod břevno.

Trejbal Adam (Lubná – záložník) – tento mladý hráč, ukazuje už druhý zápas své kvality a právem je, po druhé, v nominaci o nejlepšího hráče. Svému týmu pomohl dvěmi góly.

Hříbal Martin (Sýkořice – útočník) – stavil se k většině standardních situacích a bylo to dobře. Nacentroval spoluhráči šanci na gól, který ji využil a pak sám jeden přidal.

 

Malík Michal (Šanov – útočník) - od prvních minut vynikal v dresu Šanova tento technicky výborně vybavený hráč, který v závěru prvního poločasu rychlým brejkem zvýšil na 2-0




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.