HISENSE SESTAVA ROKU - Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024

Datum kola: 20.06.2024

0

A je to tady! S koncem sezóny 2023/24 je zde opět anketa o nejlepšího hráče celé sezóny a vybírat můžete z jedenácti hráčů, kterým jsme svěřili pozici v sestavě roku. A pozor! Vítězové jednotlivých soutěžních anket s největšími počty hlasů budou zařazeni do jedenáctky celé ČR, v níž se bude rozdávat elektronika od společnosti Hisense. O motivaci více podpořit svého oblíbence.

A začneme tou letos nejsložitější pozicí v sestavě, kterou je brankář. Oslovenými trenéry nebyl nominován ani jeden brankář, přesto mnozí z nich předváděli velmi dobré výkony. Jenže málokterý brankář se skvělými statistikami chytal v podstatě většinu klubových zápasů - těmi s nejlepšími výsledky a většinou, ne-li všemi odchytanými zápasy, byli pouze dva: Jiří Liška a Jan Schimmer. V jiných týmech se brankáři střídali většinou ve dvou. Zároveň jsme chtěli, aby sestava byla pestrá co do jednotlivých klubů, ale s ohledem na brankáře nakonec došlo k tomu, že právě jeden tým má dva zástupce v sestavě. Hráči jsou pak vybráni z prvních deseti týmů v tabulce, po jednom z každého celku. Tak jdeme na jejich představení.

 

BRANKÁŘ

Jiří Liška (Rapid) - Nakonec jsme se přiklonili pro Jirku, který odchytal 28 zápasů, sedmkrát udržel nulu a během sezóny byl trenérem označen dvakrát jako hráč zápasu.

náhradník: Jan Schimmer (Horní Bříza)

 

OBRANA

Vladimír Puhlovský (Vejprnice) - Kapitán prvního týmu soutěže, který po celou sezónu precizně řídil téměř celou hru před sebou a pomohl k tomu, aby jeho celek obdržil nejméně branek ze všech. Zaznamenal dva góly, šest žlutých karet.

Michal Baran (Nepomuk) - Nepomucký celek se v zadních řadách mohl vždy spolehnout na důrazného kapitána, který zároveň třikrát skóroval a osmkrát se u něj žlutilo.

Antonín Lavička (Horní Bříza) - Tonda byl v minulých sezónách, stejně jako nyní, jedním z nejlepších obránců v kraji. Vzadu nejen že je důrazný a rychlý, ale dokáže i kreativně přenést hru dopředu a pomoci s koncovkou. Skóroval dvakrát a hned pětkrát byl za sezńu zvolen hráčem zápasu.

náhradníci: Martin Trojovský (Petřín B), Daniel Kořenek (Rapid), Jakub Pavlík (Nýrsko)

 

 

ZÁLOHA

Václav Sulek (Lhota) - Univerzální hráč, který je schopen zahrát jak vzadu, v záloze, i v útoku. Velká naděje Lhoty, která se zápas od zápasu zlepšuje. Zaznamenal několik asistencí a tři branky.

Michal Prais (Chotíkov) - Defenzivní štít Chotíkova a podle trenéra nejlepší hráč žlutočerných v uplynulé sezónně. Ke třem "plaketkám" za hráče zápasu zaznamenal stejný počet branek, ale i nespočet zastavených akcí a odvrácených centrů.

Jakub Tětek (Petřín B) - Vyrovnané výkony nejen po celé jaro, ale i podzim. Zaznamenal 8 gólů, na mnoha gólech se podílel a třikrát byl zvolen hráčem zápasu.

Dominik Vávra (Nýrsko) - Dalším kvalitním defenzivním štítem v sestavě roku je nýrský Vávra, na něhož trenér bez okolků ukázal. "platí to samé co po podzimu, pro mě nejklíčovější hráč," hodnotil trenér Výtisk.

Jan Vaščák (Radnice) - Stabilní výkonností podporoval většinu útočného snažení Radnic a na podzim z jeho práce mohl těžit gólový Kroc, který v zimě tým opustil. Zaznamenal tři branky a hromadu asistencí.

náhradníci: Miroslav Manowetz (Holýšov), Jakub Vondráček (Kaznějov), Daniel Svoboda (Vejprnice), Tomáš Ježek (Rapid), Jakub Kraček (Horní Bříza)

 

ÚTOK

Daniel Koranda (Rapid) - S 23 brankami nejlepší střelec soutěže. Tady nebylo o čem diskutovat. Zároveň je třeba zdůraznit jeho produktivitu, která je 0,92 gólů na zápas, ve kterých odehrál pouhých 1539 minut! Na jeden gól tedy potřeboval necelých 67 minut.

Jiří Šmíd (Holýšov) - Za Danielem zaostal pouze o dvě branky, při statistice 0,77 gólů na zápas. Na branku s ohledem na odehrané minuty potřeboval necelých 102 minut.

náhradníci: Tomáš Hatina (Mýto), Daniel Křemenák (Vejprnice)

 

V galerii se můžete podívat na povedené snímky z průběhu celé sezóny, které mají na svědomí David Koranda, Jindřich Jager, Richard Svoboda, Bohumil Netušil, Stanislava Kaplanová, Daniel Kořenek, Martin Mangl a Kristýna Škachová. Za fotografie velmi děkujeme!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.06.2024 16:53 do 15.07.2024 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.