HISENSE SESTAVA ROKU - Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 20.06.2024

0

Redaktor Fotbalunas.cz pro vás po celou sezonu zajišťoval přehled, včetně sestav kola. Ti nejlepší za celou sezonu se pak probojovali i do ideální sestavy ročníku 2023/2024 Okresního přeboru. Zde nemůže chybět záložník Patrik Bednář, který byl vyhlášen hráčem zápasu hned devětkrát a samozřejmě nejlepší střelec celé soutěže Filip Koranda se 34 góly.

SESTAVA SNŮ: 

BRANKÁŘ: Jakub Kubíček (Strmilov) - stálice mezi třemi tyčemi, svými vyrovnanými výkony držel po celou sezónu svůj tým a i přes nepovedené jaro celého mančaftu inkasoval nejméně branek v celé soutěži. 

OBRÁNCI: Petr Bastl (Třebětice "B") - jeho rychlost a dravost je pro mužstvo velice důležitá, vstřelil 16 branek. Martin Lehejček (Strmilov) - přidal se k svému brankáři a i jeho zásluhou je nejméně inkasovaných branek v celém ročníku. Filip Lukš (Jarošov) - budoucnost jarošovské defenzivy na postu střední obrany. Silný ve vzdušných soubojích. 

ZÁLOŽNÍCI: Filip Koranda (Kunžak) - nejlepší střelec soutěže se 34 zásahy, navíc byl 7x vyhlášen hráčem zápasu a pomohl tak mužstvu k pěknému čtvrtému místu. Patrik Bednář (Jarošov) - nejlepší střelec týmu s 24 góly, velmi aktivní hráč na míči. Martin Hladílek (Stará Hlína) - rychlostní typ hrotového útočníka. Nejlepší střelec týmu s 25 góly za sezónu. Poctivý dříč jak v ofenzivní tak i v defenzivní činnosti. Jan Dolák (Třebětice "B") - střed hřiště je jeho domov a míč jeho nejlepší kamarád.

ÚTOČNÍCI: Martin Novák (Strmilov) - s 18 góly byl hlavním tahounem ofenzivní hry, svou rychlostí dělal obráncům soupeřů velké problémy. Jan Hrbek (Stará Hlína) - všestranný univerzál -  výborně technicky a rychlostně vybavený hráč s fotbalovým myšlením a čtením hry. S 18 góly za jarní část sezóny je druhým nejlepším střelcem mužstva. František Fáber (Kunžak) - druhý nejlepší střelec soutěže (27 gólů) táhl své mužstvo hlavně v jarní části.

LAVIČKA SNŮ: 

Ondřej Nečeda (Strmilov) - druhý nejlepší střelec mužstva s 12 góly. Tomáš Láf (Číměř) - nejlepší střelec mužstva se 13 góly, 4x zvolen hráčem utkání. Jan Demeter (Lásenice) - nejlepší střelec mužstva se 14 góly, branek mohlo být i víc. Karel Trmal (Suchdol "B") - 12 branek, 6x hráčem utkání. Filip Vilímek (Kunžak) - 11 zásahů, 4x hráčem utkání. Michal Leitkep (Dačice "B") - nejlepší hráč a opora dačické obranné řady.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Způsob hlasovaní:

  • Přihlášený může hlasovat jednou za hodinu. (přihlásit)
  • Nepřihlášený může hlasovat jednou za 4h.

Hlasuj pro hráče kola!

Pro hráče kola můžeš hlasovat jednou za hodinu. Dej hlas svému favoritovi a pomoz mu stát se hráčem kola!

Hlasovat pro hráče můžete od 17.06.2024 23:11 do 15.07.2024 19:59

Hlasování běží!

Hlasujte pro svého favorita! Hlas mu můžete dát každou hodinu a to až do 15.7.2024!

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.