HISENSE SESTAVA KOLA - 19.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 19.05.2024

0

Další kolo již zná všechny své vítěze, rozdělilo všechny své body a opět nám trochu zahýbalo s tabulkou. Teď ale zbývá opět jediné, představit si nejlepší jedenáctku kola, jejíž členové si to během hlasování, které poběží až do středečního poledne, rozdají o největší hvězdu uplynulého kola. Tak neváhejte ani vy, vyberte si svého favorita a pošlete mu své hlasy, mějte na paměti, že vyhrát může jen jeden. Začínáme, teď!

V brance máme tentokrát tři gólmany. Prvním je Václav Kanděra ze Suchdola "B", který vymazal střelce Jarošova a pomohl tak svému týmu k cennému vítězství a Luboš Prágr z Lodhéřova, který zase vychytal čisté konto v Lásenici, bohužel z toho byla jen bezbranková remíza. Třetím gólmanem je Adam Voborský ze Staré Hlíny. Obranu tvoří Adam Doležal z Lásenice - bojovník, který čte hru a má rychlé reakce na situaci na hřišti, navíc nezkazí skoro žádnou přihrávku. Lukáš Voldřich z Novosedel odehrál skvělé utkání proti Strmilovu a byl jedním z hlavních strůjců cenného vítězství. Mojmír Vonka ze Staré Hlíny byl v obraně přesvědčivý a navíc svůj výkon ozdobil jednou brankou. Daniel Kroupa z Novosedel nehrál na svém tradičním postu, ale přesto podal proti Strmilovu kvalitní výkon. Jan Vetrák ze Suchdola "B" vstřelil vítěznou branku proti Jarošovu. Zbyněk Bican ze Starého Hobzí vstřelil vítěznou branku proti Třeběticím. V útoku je jeho spoluhráč Ondřej Lička ze Starého Hobzí, který vstřelil jednu branku béčku Třebětic. Michal Veith z Číměře vstřelil jedinou branku v Dačicích, která znamenala cenné tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.05.2024 23:51 do 22.05.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Jan Valenta

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.