SESTAVA KOLA - 3.kolo Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 05.09.2015

0

Ve 3. kole III. třídy Pelhřimovska bylo k vidění několik obdivuhodných týmových i individuálních výkonů. Za zmínku stojí kanonáda rezervy Nového Rychnova, která dala Mnichu devět branek. Z individuálních výkonů nejvíce zaujali želivští bratři Radilové, kteří nastříleli do sítě Vyskytné šest gólů. Jestli se z titulu Hráč kola bude radovat někdo z bratrské dvojice Radilů nebo vavříny získá někdo jiný, o tom rozhodnete jen Vy, návštěvníci portálu fotbalunas.cz. Hlasování právě probíhá, nezapomeňte tedy na svého oblíbence a podpořte ho svými hlasy, které můžete posílat až do středečního poledne.

V brance ve 3. kole III. třídy nejvíce zářil čejovský gólman Martin Vacata, jenž zneutralizoval lukavecké střelce. Obrannou linii tvoří Milan Trnka z Jiřic, jenž svým gólem nastartoval fotbalisty jiřické rezervy, kteří nakonec dokázali stáhnout třígólové poločasové manko v Černovicích. Nezabránil tomu ani domácí Matěj Míka, který si ale svým výkonem vysloužil místenku v sestavě kola. V tomto kole se dařilo i senožatskému Karlu Marešovi, jenž byl výraznou postavou svého týmu v zápase proti Petrovicím.

Záložní řadu tvoří dva fotbalisté Nového Rychnova. Jak Daniel Římal, tak Vojtěch Březina přispěli svými výkony k demolici Mnichu. Oba dva hráči rychnovské rezervy se navíc prosadili i gólově, a tak je pozvánka do sestavy kola nemohla minout. To samé v bledě modrém platí i o želivském kanonýrovi Lukáši Radilovi, jenž svůj výborný výkon na hrbolatém hřišti ve Vyskytné  korunoval dvěma góly. Záložní řadu uzavírá čejovský Tomáš Pech, který se stal hrdinou v zápase proti Lukavci, když právě gól z jeho kopaček byl jediným a tudíž vítězným gólem zápasu.

Ve 3. kole soutěže nejvíce řádil želivský útočník Jan Radil, který čtyřmi góly popravil Vyskytnou. Zkušený útočník je tak žhavým kandidátem celkového prvenství v naší anketě o hráče kola. Posledním fotbalistou, jenž se bude ucházet o vaší přízeň, je Václav Hazmuka. Útočník Senožat vstřelil dvě branky do sítě Petrovic a byl hlavním hnacím motorem svého mužstva.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.09.2015 12:00 do 09.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.