HISENSE SESTAVA KOLA - 6.kolo Pražský | 1.B třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 10.09.2023

0

Další tentokrát v pořadí už šestá sestava kola je tu a jen vy rozhodnete, kdo se stane vítězem!!!

V bráně do sestavy kola se dostal Daniel Salajka (SK UNION Vršovice B). Union svou těsnou výhrou 1:0 nad rezervou Uhříněvsi získal důležité 3 body a tomu přispěl i střelec jediného gólu zápasu Filip Vyhnal (SK UNION Vršovice B) . Jakub Kučera a Robert Prášil ( oba SK Junior Praha 1960) svými góly zařídili výhru svého týmu.

 

Jeden z mála zkušených hráčů v zápase Kolovrat s Hájemi Jan Buchtík (Sokol Kolovraty) byl jeden ze stěžejních postav toho zápasu. Přispěl i tím, že byl jeden ze střelců svého týmu. Ve stejném zápas, ale na poražené straně s prosadil terpve patnáctiletý Jan Šesták (FC Háje JM B) a stal se nejmladším střelcem mužského týmu Hájí v historii.

 

Adam Beránek (Ďáblice B) vstřelil gól proti Strašnicím, které do tohoto zápasu neztratily ani bod, a jeho gól získal pro Ďáblice bod za remízu. Ivan Ostolosh (TJ Kyje Praha 14) je jeden ze dvou hráčů, kterým se podařil vstřelit hattrick tento víkend. Jeho hattrick přispěl vysoké výhře nad JM Chodov 6:0.

 

Poslední trojlístek je z FK Klánovice. Daniel Kutzendörfer nezvykle nastoupil na pozici stopera a vedl si skvěle. Nula vzadu a jeden gól vstřelený je krátka vizitka. Dalším hráčem je Tomáš Mirovský. Klánovický záložník svým znamenitým výkonem se podílel na vysoké výhře nad Hrdlořezami. Hlavní postavou byl však Filip Tvrzický střelec pěti gólů, kdy každý byl z jiné pozice a jeho výkon snesl vysoké parametry




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.09.2023 10:45 do 14.09.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.