HISENSE SESTAVA KOLA - 4.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 10.09.2023

0

Máme za sebou další kolo, které opět přineslo dramatické, zajímavé i méně záživné zápasy a zároveň i radosti a velké momenty. Znovu byly k vidění skvělé výkony hráčů a my jsme pro vás vybraly ty, kteří podle nás zazářili nejvíce. Některé už z našich sestav znáte a někteří jsou nominováni poprvé, tak doufáme, že si svého favorita najdete a budete pro něj hlasovat!

V brance je Tomáš Seidl ze Starého Hobzí, který i když není gólman pomohl v zápase proti Lásenici svým výkonem ke třem bodům. V obraně je Matyáš Rakušan z Jarošova, který uhlídal útočníky Číměře a byly z toho důležité tři body. Daniel Sedlák ze Strmilova patřil v zápase s Lodhéřovem k nejlepším hráčům na hřišti a Bohumír Novák z Třebětic "B" byl proti Suchdolu pilíře defenzivy. V záloze je autor dvou branek Patrik Bednář z Jarošova, Pavel Zejda ze Starého Hobzí vstřelil jedinou branku proti Lásenici a ta znamenala tři body. Petr Dolejší ze Staré Hlíny rozhodl gólem z penalty v 90. minutě o tom, že tři body zůstanou doma a Daniel Kroupa z Novosedel jeden gól dal, na dva přihrál a po faulu na něj se kopala penalta. V útoku je Milan Novotný z Třebětic "B", který vstřelil první branku do sítě Suchdolu a ta byla vítězná. Martin Novák ze Strmilova vstřelil jednu branku Lodhéřovu a Matěj Svoboda z Novosedel - šikovný dorostenec vsítil svůj první gól v kategorii mužů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.09.2023 23:49 do 13.09.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.