HISENSE SESTAVA KOLA - 3.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 03.09.2023

0

Ideální sestava 3. kola Okresního přeboru má již svou podobu, znovu došlo k několika premiérovým nominacím, stejně tak se v sestavě nachází známá jména. Hlasovat o Hráči kola můžete do středeční dvanácté hodiny!

V brance je Michal Malý z Novosedel, který proti Suchdolu svůj tým několikrát podržel, bohužel z toho byla jen remíza. V obraně je Martin Lehejček ze Strmilova, který odehrál kvalitní utkání, které znamenalo tři vydřené body. Filip Hryzák z Jarošova vstřelil deset minut před koncem branku a zařídil tak alespoň remízu a Lubomír Králíček z Číměře odehrál proti Staré Hlíně opět kvalitní zápas a k tomu přidal jednu branku. V záloze je Karel Trmal ze Suchdola, který brankou deset minut před koncem zachránil remízu v Novosedlech. Martin Novák ze Strmilova vstřelil první branku proti Třeběticím. Matyáš Pospíšil z Lásenice poprvé nastoupil ve středu zálohy a byl neskutečný díky své fyzické kondici a tím, jak pokryl defenzivně obrovskou část hřiště a zároveň byl nebezpečný i před soupeřovou brankou, bohužel neproměnil v branku vyloženou šanci hned v úvodu, která by jeho výkon vyšperkovala. Michal Leitkep z Dačic pomohl svým výkonem k vysokému vítězství proti Starému Hobzí. V útoku je Tomáš Láf z Číměře, který dvěma góly pomohl k vysokému vítězství. Matěj Šperl z Lásenice vstřelil tři branky a v zápase proti Kunžaku byl asi celkově nejlepší hráč na hřišti. Ondřej Krejča z béčka Dačic vstřelil čtyři branky do sítě Starého Hobzí. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.09.2023 20:47 do 06.09.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.