HISENSE SESTAVA KOLA - 1.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 20.08.2023

0

Vzhledem k počtu nastřílených branek se zdá, že se hráči prvního zápasu nemohli dočkat. Ve všech sedmi zápasech padlo minimálně pět branek a přesšest gólů na zápas je důkaz, že diváci se museli bavit. Nechyběly napínavé závěry, hattricky ani červená karta.

BRANKÁŘ:

Matěj Čoupek (Lhota) - V porovnání s brankáři v ostatních zápasech asi neměl tolik práce, ale jako jediný udržel čisté konto.

OBRANA:

Martin Šindelka (Lhota) - V utkání s Ledci hrál v záložní řadě. V bohatém kole na góly k jeho nominaci do obrany přispely defenzivní úkoly při bránění opory domácích Martina Hoffmanna.

Jiří Gärtner (Letná) - Letná sice inkasovala jako první, pak už ale obrana domácích držela Hradiště na distanc.

Matěj Brousil (Vochov) - Měl velkou zásluhu na tom, že při fotbalu nahoru dolů za vyrovnaného stavu nepadl gól do sítě domácích.

ZÁLOHA:

Václav Kratochvíl (Chotíkov) - Podal dobrý výkon a přispěl k tomu, že domácí měli zápas pod kontolou a hosty ze Smíchova k moc šancím nepouštěli.

Tomáš Červeňák (Slovan) - Branku nevstřelil, ale gólové šance připravoval a i jeho zásluhou si nováček ze Slovanu připsal premíérovou výhru v soutěži.

Michal Vachovec (Roudná) - Na trávníku v první půli hýřil aktivitou a vstřelil jeden ze tří gólů domácích, kteří vedení nakonec uhájili až do konce.

Petr Domin (Letná) - Mladý hráč z Letné předváděl už loni dobré výkony. Tentokrát nasázel Hradišti hattrick, kdy stav zápasu nejdříve srovnal a pak domácí poslal i do vedení.

ÚTOK:

Petr Kolesa (Chotíkov) - Dal první gól zápasu a i ve zbytku utkání byl pro soupěře neustálou hrozbou.

Patrik Vyleta (Vochov) - Za stavu 2:2 vzal útočník se zkušenostmi z vyšších soutěží zodpovědnost na svá bedra a hattrickem za pouhých 7 minut rozhodl o výhře Vochova.

Jan Holík (Rapid) - Skóre za Rapid otevřel i uzavřel, a i když se nejednalo o nějak krásné branky, ale spíše dobrý výběr místa, svoji důležitost vzhledem ke třem bodům rozhodně mají.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.08.2023 10:57 do 23.08.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.