HISENSE SESTAVA ROKU - Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

1

Sestava roku je zde. Vybrali jsme ty nejzajímavější hráče, kteří se zejména na jaře nejvíce předvedli. Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

BRANKÁŘ:

David Fořt - Brankář Ledců, který střežil síť svým spoluhráčům. Když na jaře David Fořt chytal, vždy to byla výhra až na jednu remízu. Místo si zde zaslouží. 

 

OBRANA:

Petr Kutný - Nekompromisní stoper z Unionu, který díky své důslednosti a pozornosti nepustil za svá záda skoro žádné protihráče. Místo mu zde patří.

Vladimír Brejcha - Legendární stoper z Plzence, který držel obranu pohromadě jak jen mohl. Má velkou zásluhu na tom, že Plzenec vyhrál soutěž.

Jiří Novák - Bek z Vochova, který se výrazně vyznamenával na každé obrané akci, která v zápase proběhla. Důsledný a přesný hráč, který patří do trojice obránců.

 

ZÁLOHA:

Jan Ledvina - Krajní záložník z Plzence, který zde nesmí chybět. Jeho chvíle a momenty pomáhali k tomu, aby Plzenec dosáhl na místo, kde je teď. 

Miroslav Novák - Střední záložník, který pochází z Rapidu. Jeho výkony a momenty byli velmi fantastické a famózní. Místo si zde jako jeho kolegové naprosto zaslouží.

Petr Domin - Záložník z Letné, který též celý rok oslňoval publikum svými výkony. Místo druhého záložníka si rozhodně zaslouží on.

Ladislav Stach - Ladislav Stach, nejproduktivnější hráč Unionu, který se postaral o 23 branek a nasbíral 10 asistencí. Famózní hráč, který na kraji dokáže divy.

 

ÚTOK:

Tomáš Beránek - Nejlepším střelcem Hradiště se stal Tomáš Beránek. V 22 zápasech nastřílel 22 branek, což je fantastická vizitka pro příští sezónu. Místo v útoku mu rozhodně patří.

Marek Horn - Na postu středního útočníka máme velmi zajímavý objev. Hráč, kterému je teprve 15 let a postaral se o 8 branek. Místo v útoku mu vyloženě sedí. Vše potvrdil v každém zápase, kde nastoupil.

Martin Hoffmann - Jeden z nejlepších střelců a hráčů této sezóny vůbec. Martin Hoffmann. Díky jeho brankám a výkonům rozhodně pomohl Ledcům. Místo si zde jednoznačně také zaslouží.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 9. 2023 15:52
Kde je rozhovor s hráčem roku???