HISENSE SESTAVA KOLA - 24.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 28.05.2023

0

Hlasujte pro hráče 24. kola Okresního přeboru! Jedinečnou možnost, kterou vám jiné webové stránky nenabízí, máte právě teď. Hlasovat můžete od pondělního odpoledne až do toho středečního. Jedenáctku kola vybíráme na základě rozhovorů s činovníky klubů. S vítězem vašeho hlasování pak uděláme rozhovor, který si můžete přečíst v pátek. Podívejte se, kdo byl nominován tento týden!

V brance je Radim Máša z Dačic, který svůj tým několikrát podržel proti Chlumu a i přes vysoké vítězství byl důležitým členem defenzivy. V obraně je Dominik Vachun ze Suchdola, který svým gólem vystřelil vítězství proti Popelínu. Jakub Jančura ze Stráže měl každou hlavu, v rychlostních soubojích si na něj nikdo nepřišel. Hráč s kvalitou na vyšší soutěže. Sergei Murzac ze Strmilova jednou brankou a výkonem pomohl ke třem bodům proti Novosedlům a Tomáš Pospíchal z Dačic, který odehrál skvělé utkání proti Chlumu, bohužel tomu chyběla branka. V záloze je dvoubrankový Filip Koranda z Kunžaku, Václav Matoušek z Lodhéřova a Jan Demeter z Lásenice, oba svými góly rozhodly těsné a napínavé zápasy. V útoku je Vojtěch Dvořák ze Stráže, na zápase ho viděli zase po dlouhé době. Ale dal hattrick a je hvězdou utkání a kdo to má. Martin Novák ze Strmilova vstřelil dvě branky proti Novosedlům. František Fáber z Kunžaku také vstřelil dvě branky a to proti favorizované Číměři. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.05.2023 23:39 do 31.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.