HISENSE SESTAVA KOLA - 21.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 07.05.2023

0

Kdo se dostane do slosování o ceny od partnera Sestav roku Hisense? Pouze vítězný hráč z aktuální nabídky hvězd uplynulého kola. Tak hlasujte, s vítězem přineseme i rozhovor! HLASUJE SE DO STŘEDY 20:00!

Tentokrát neberte rozestavení v grafice jako bernou minci, ale pouze jako prostředek jak hlasovat pro nejlepší hráče kola. Těmi totiž bylo mimo jiné hned několik gólmanů. 

 

Novoveský gólman Jiří Hošna si vysloužil pochvalu od svého kouče (více v ohlasech k utkání) a výrazně přispěl k výhře týmu nad Čkyní. Vimperský Jakub Formánek vynuloval plánské střelce. Lepilo to v bráně K. Újezdu i Jakubu Dudákovi, který dovolil lídrovi tabulky jedinou branku.

 

A teď pozor, Jakub Kubík (Dolní Dvořiště) totiž začal zápas v poli, ale po Jirkalově zranění musel do kasy. A vedl si podle kouče Bršťáka velmi dobře.

 

Blatenský střeďák Filip Čadek v utkání, které moc krásy nepobralo, dodal proměněnou penaltou klid na blatenské kopačky. 

 

Vimperk zvládl důležité utkání v Plané i přes personální oslabení. Výborně totiž odehráli své party mladší dorostenci, obránce Adam Kliment a záložník Jaroslav Uhlík, před kterými trenér smeknul nejen kvůli tomu, že v nohách už měli odehraný zápas za mládežnickou kategorii Šumavanu.

 

Trenér Vodňan Jaromír Plácek vyzdvihl výkon útočníka Tomáše Vokatého, který branku dal, rval se sám na hrotu útoku a pro Kaplici byl velmi nebezpečný.  Obránce Milan Brož zase ukázal vodňanské srdce, když se rozhodl týmu pomoci po zranění.

 

Roudné nasázelo Netolicím deset gólů, tři z nich dal Václav Míka a hned čtyři Viktor Kadlec.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.05.2023 10:00 do 10.05.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.