SESTAVA KOLA - 1.kolo Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 22.08.2015

0

Vážení čtenáři, vzhledem k technickým problémům, které měl náš web o víkendu a v posledních dne, jsme nuceni vyhlásit sestavu kola až nyní. Máme za sebou první kolo a do sestavy se dostalo několik zajímavých borců. O tom kdo bude zvolen nejlepším hráčem tohoto kola rozhodnete Vy! S vítězem se následně pokusíme udělat rozhovor. Děkujeme všem, kteří se do našeho hlasování zapojí. 

Do branky sestavy 1. kola se postaví brankář Strašic Martin Křepela, který zařídil svému týmu 2 body v penalotvém rozstřelu. 

 

Obranou trojici tvoří Radek Pliml, stoper Kakejcova. Sekundují mu střelec jediné branky Rakové, Jiří Kořínek a nejlepší hráč Mirošova Zdeněk Špetka.

 

V záloze se představí Jaroslav Mraček z Cheznovic, který vstřelil jednu branku do sítě Těškova na další přihrál. Lukáš Novák z Těškova bude po jeho levém boku. Pravý kraj zálohy okupuje Radek Pernice, nejlepší hráč Volduch. Čtyřku záložníku doplní Radek Beneš z Přívětic, který odehrál opravdu povedené utkání v zápase s Kakejcovem.

 

V útoku máme momentálně nejlepšího střelce soutěže, Karla Hlavičku, který si v zápase Těškovem připsal hned pět kanadských bodů za 3 branky a 2 asistence. Druhý nejlepší střelec Tomáš Teplý zaznamenal v zápase s Mirošvem góly dva a poslední hráč v naší sestavě je Vladislav Kofroň z Primalexu Břasy, který v zápase se Skomelnem vstřelil vítěznou branku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.08.2015 12:00 do 26.08.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.