HISENSE SESTAVA KOLA - 19.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 23.04.2023

0

A je tu další sestava kola! Její vítěz bude mít šanci získat ceny od našeho partnera Hisense! A samozřejmostí bude rozhovor - tak hlasujte pro svého favorita.

Žádný z brankářů tentokrát nebyl označen jako hvězda zápasu. Čtyři gólmani udrželi čisté konto, my ale ukázali na plánského Jakuba Hotového. Předvádí dlouhodobě dobré výkony, za inkasované dva góly od Malše nemohl, další situace vyřešil s jistotou.

 

Daniel Pech dal důležitý gól Nové Vsi. Daniel Vogl byl aktivní v zápase proti Plané, domácí ho brzdili často jen za pomoci faulů. David Chvál byl označen jako jeden z nejlepších hráčů zápasu své Čkyně se Strunkovicemi.

 

Jaroslav Volmut dal hned dvě branky do sítě Kamenného Újezdu. Stejně tak velkou zásluhu měl pro změnu na výhře Kaplice Petr Gutheis s bilancí 1+1. Spolupráce Davida Jirkovského s Pavlem Prennerem (oba 1+1) vynesla tři body Lhenicím. Jakub Král je motorem zálohy Čkyně, velmi povedený duel odehrál i na půdě favorizovaných Strunkovic.

 

Ivo Táborský se zasloužil hned o několik branek Nové Vsi, Vimperk ho vůbec nedokázal uhlídat - sám dal jednu branku. Střelcem kola byl ale Matěj Štochl, v dresu Mirovic nasázel hattrick.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.04.2023 20:45 do 26.04.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.