HISENSE SESTAVA KOLA - 23.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 23.04.2023

0

Předposlední dubnový víkend nabídl, po neúplném dvaadvacátém kole, konečně plnohodnotné třiadvacáté kolo, kde se zrodilo pár zajímavých výsledků. Tady je jedenáctka nejlepších za krajský přebor.

 

Pavel Tomášek (FK Olešník): Dvacetiletý brankář předvedl v důležitém zápase proti Táborsku pár skvělých zákroků, vychytal čisté konto a pomohl tak Olešníku k výhře 2-0.

 

Jan Zavadil (TJ Jiskra Třeboň): Člen obranné řady Jiskry předvedl v duelu s Jankovem výborný výkon a vysloužil si tak místo v sestavě kola.

Jan Krejčí (TJ Hluboká nad Vltavou): Honza v zápase proti Trhovým Svinům zapsal jednu branku a pomohl tak k jednoznačné výhře Hluboké 5-0.

Michal Völfel (FK Jindřichův Hradec 1910): Když se Michal v 81. minutě prosadil proti Týnu, vypadalo to na tři body pro Vajgar. Nakonec se ale musel Hradec spokojit jen s jedním.

Tomáš Vakoč (FC ZVVZ Milevsko): Jediná branka rozhodla duel Milevska a Dražic. V 85. minutě se postavil k nařízené penaltě kapitán domácích Vakoč a nedal brankáři Dražic šanci.

 

Filip Blažek (FC AL-KO Semice): Filip byl v zápase proti Tatranu aktivní a měl i dobré příležitosti. Bohužel z nich ale branka nepadla a tak Semice berou z Prachatic pouze bod.

Vladimír Dobal (FK Olympie Týn nad Vltavou): Přímý kop mu sedl náramně. Vladimír jeho ranou tak zajistil Týnu bod, proti favoritovi soutěže z Hradce.

Jiří Funda (TJ Hluboká nad Vltavou): Jirka je druhým členem sestavy kola z týmu z podzámčí. Stejně, jako jeho kolega Honza Krejčí, vstřelil jednu branku a pomohl tak k jasné výhře.

Robert Szó (FK Olešník): Robert vstřelil ve třiadvacáté minutě první a rozhodující branku proti Táborsku. Nutno podotknout, že takové branky, jako vstřelil on, se jen tak nevidí.

Jakub Vrána (TJ Jiskra Třeboň): Na hřišti byl pouhých pět minut, když v 76. minutě vstřelil třetí a poslední branku Třeboně v zápase.

 

Ondřej Tlamsa (SK Rudolfov): Rudolfov se na jaře zatím trápí, ale na Protivín se hráči výborně připravili. Nejlepší ze všech byl útočník Jiří Tlamsa, který vstřelil Protivínu dvě branky.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.04.2023 14:08 do 26.04.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.