HISENSE SESTAVA KOLA - 16.kolo Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 02.04.2023

0

16. kolo okresního přeboru je za námi a přínášíme nejlepší jedenáctku úvodního kola jarní části. Vyberte si svého favorita a podpořte ho svými hlasy!

Mezi třemi tyčemi začínáme Pavlem Fiedlerem, který předvedl několik úspěšných zákroků a pro tým udržel čisté konto. Do obranné řady byl postaven Pavel Venzara, jelikož jeho důraznou hrou a obrannými zákroky přispěl k čistému kontu. Dalším obráncem je Josef Dvořák, protože pokračuje v jeho střelecké formě a vstřelil tak druhý gól po sobě a přispěl několika obrannými zákroky. Posledním členem obrany je Štěpán Kramařík, který si několikrát poradil s nejlepším střelcem Horního Bradla a v zápase ho k ničemu nepustil. Do pětice nejlepších záložníků byl zařazen Jaroslav Polívka, nejenom že se podílel na gólu, ale byl v soubojích ve středu hřiště nesmírně platným hráčem. Jako druhý je Michal Drahoš, který svoji aktivitou dělal soupeřům velké problémy a podepisoval se pod všechny nebezpečné akce. Třetím členem záložní řady je Pavel Vaško, ačkoliv přišel na trávník ze střídačky, tak předvedl neskutečně bojovný výkon, který ocenil celý tým. .Čtvrtým hráčem je Daniel Šotola, protože jeho fyzický fond byl důvodem získávání míčů ve středu pole. Jeho přehled a klid na balónu byl pro svůj tým klíčový. Do záložní řady byl zařazen Jaroslav Kroutil, který svými zkušenostmi pomáhal týmu, ale hlavně vstřelil gól a na další přihrál. Prvním hráčem v útočné dvojici je Jan Horák, jelikož to byl jeden z nejdůležitějších článků týmu. Vstřelil gól, na další dva přihrál a jednoznačně přispěl k výhře. Posledním hráčem sestavy kola je Petr Budínský, kterému vzrůstá počet branek v lize, jelikož se podílel v prohraném zápase gólem a asistencí.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.04.2023 16:43 do 06.04.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.