HISENSE SESTAVA KOLA - 19.kolo Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 26.03.2023

0

Třetí jarní sestava kola je tady a s ní i její zastoupení. Hlasujte pro svého oblíbeného hráče a dopřejte mu účastnit se slosování o věcnou cenu, kterou nám do sestav kol věnoval náš nový partner. Jaký? Již brzy jeho jméno odtajníme, ovšem bez vítězství v této anketě se hráč do slosování o ceny nedostane.

BRANKÁŘ

Jan Binder (Mnichovohradiští) - Skvělý výkon, který dopomohl jeho týmu alespoň k remíze 1:1.

 

OBRÁNCE

Jiří zajíček (Mnichovohradiští) - Velmi aktivní během utkání, důraz v osobních soubojích. Bylo velmi těžké se přes tohoto borce dostat.

 

Jakub Cienciala (Povltavská) - Na stoperu odvracel centry ze všech stran, vyřešil mnoho závarů ve vápně. 

 

Michal Bureš (Průhonice) - nejen že zabránil spoustě únikům, svůj skvělý výkon ještě potvrdil gólem a pomohl tak svému týmu k důležité výhře.

 

ZÁLOHA

Josef Petlička (Nespeky) - Gól na 1:0 + krásná dalekonosná střela, která bohužel neskončila gólem. Mimo branek také skvělý výkon.

 

Matěj Tomanec (Povltavská) - Druhý hráč stejného týmu, tentokrát Matěj Tomanec, který jako kapitán dovedl svůj tým k prvnímu jarnímu vítězství.

 

Daniel Sekanina (Doksy) - Pilíř dokeské lajny, to je to pravé pojmenování, které si po dnešním utkání sekanina zaslouží. Postaral se o první branku, kdy krásně naservíroval Nesládkovi a asistenci potvrdil také skvělým výkonem.

 

Petr Čaloun (Nespeky) - V zápase ukázal skvělé gesto fair play, na základě toho odvolal rozhodčí penaltu. Ke svému hrdinskému činu přidal ještě jednu branku.

 

David Obermajer (Průhonice) - Střední defenzivní záložník, na kterého hrát nechcete. David odehrál skvělé utkání, navíc vstřelil jednu branku.

 

ÚTOK

Ondřej Puchmajer (Dobříš) - Blýskl se dvěma góly, k nim přidal ještě bezchybný výkon a díky jeho dvěma trefám se Dobříš raduje z vítězství.

 

Josef Galbavý (Doksy) - Jeho tým sice nezvítězil, v sestavě kola si ale rozhodně být zaslouží. Svou brilantní akcí zamotal hlavu nejen obráncům, ale také brankáři a vstřelil tak perfektní gól.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.03.2023 23:08 do 29.03.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.