HISENSE SESTAVA KOLA - 18.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 19.03.2023

0

Krajský přebor se nám pomalu rozjíždí a uplynulý víkend nám nabídl už druhé jarní kolo, které nabídlo krásné zápasy. Výkony všech šestnácti týmů vynesly tuhle jedenáctku nejlepších.

Jan Dvořáček (FC AL-KO Semice): Honza má na jaře zatím výbornou formu. I přes sebezapření kvůli bolavému rameni nastoupil do branky Semic, nakonec udržel svoje druhé čisté konto a pomohl tak k výhře 4-0.

 

Ondřej Kosobud (FC ZVVZ Milevsko): Jeho branka v závěru proti Trhovým Svinům mohla znamenat pro tým tři body. Bohužel ale domácí kapitán dokázal ještě vyrovnat a Milevsko tak veze domů pouze bod.

Martin Krejčí (TJ Osek): Osecký stoper pomohl v defenzivní práci hodně svým spoluhráčům. Obrana Oseku si nakonec nedokázala poradit jen se střelou Neužila, ale i tak slaví Osek výhru 2-1 nad Táborskem.

Tomáš Antoš (TJ Hluboká nad Vltavou): Kapitán Hluboké otevřel ve 12. minutě brankový účet zápasu, proti Týnu.

Jan Krejčí (TJ Hluboká nad Vltavou): Druhý obránce týmu z podzámčí, který se dokázal v pátečním duelu prosadit. Hluboká nakonec doma zvítězila 2-0.

 

Adam Petr (FK Protivín): Aktivní hráč Protivína nejprve mohl sám překonat brankáře Jankova. Nakonec ale mu jeho aktivní výkon přinesl asistenci na jedinou branku v zápase.

Martin Říha (FK Protivín): Právě o tu jedinou branku v Jankově se zasloužil Martin Říha. Mohl přidat i druhou, ale jeho nádherné sólo skončilo jen v rukavicích Komrska.

Filip Blažek FC AL-KO Semice): Filip dvakrát napřáhl na vápně proti Rudolfovu a obě střely skončily v bráně. Hlavě jeho druhá branka přesně k tyči stála za to

Martin Petr (FK Jindřichův Hradec 1910): Jindřichohradecký a ještě teprve sedmnáctiletý hráč dokázal přetavit svůj skvěle odehraný zápas hned ve dvě branky, které byly pro něj jeho první v letošním krajském přeboru.

 

David Lafata (FK Olešník): Ostřílenému kanonýrovi zápas ve Strakonicích sedl. V prvním poločase se sice teprve zastřeloval, přičemž dvakrát dokonce trefil tyč, ale druhý poločas už dokázal skórovat. Dvakrát si nádherně pohrál s brankářem Lízalem a přisoudil tak tři body Olešníku.

Martin Průcha (TJ Jiskra Třeboň): Tatran vedl už 2-0 nad Jiskrou, ale pak se do hry vložil právě Martin Průcha. Ten nejprve vyrovnal na 2-2 a v 88. minutě dokonal hattrick.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.03.2023 10:00 do 22.03.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.