Nesmíme polevit a pokračovat v dobrých výsledcích, burcuje Martin Krejčí

Druhé jarního hlasování o nejlepšího hráče kola vyhrál opět hráč Oseku. Tentokrát se ale po kapitánovi Janu Hochovi radoval z vítězství Martin Krejčí, který se rozpovídal o současné situaci v týmu, ale i třeba o jeho jediné štaci mimo osecký trávník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine, gratuluji k vítězství v anketě o hravě kola. Co na to říkáš?
Děkuji moc, vážím si toho, i když tuším, že na tom má velkou zásluhu Honza Hoch, který měl asi hodně volného času. (smích)
Druhé jarní hlasování, druhý vítěz z Oseku. Co říkáš na tuhle obrovskou podporu od fanoušků?
Jsem velmi rád, že osecký fotbal stále dokáže přilákat hodně fanoušků a zároveň je vidět dobrý vstup do začátku sezóny. Za poslední dva zápasy by si tohle ocenění zasloužil celý tým, protože jsme odehráli velmi povedená utkání.
Po výhře v Rudolfově jste dokázali porazit doma i béčko Táborska. Jak by si nám popsal zápas ze svého pohledu?
Na Táborsko jsme byli dobře připraveni. Trenér nám jasně řekl, jak proti nim budeme hrát a myslím si, že se nám to dařilo plnit. Hodně jsme se soustředili na bránění, abychom nedostali hloupý gól a věděli jsme, že dopředu jsme dost silní, abychom nějaký gól dali a to se nám i povedlo.
Druhý jarní zápas, druhá výhra. Je to podle tebe velký krok k záchraně?
Určitě je to velmi důležité, ale jaro bude ještě dlouhé. Nesmíme polevit a pokračovat v dobrých výsledcích. Doufám, že ke konci sezóny budeme v klidném středu tabulky.
Máte letos už třetího trenéra, Luboše Vašicu. Kapitán Honza Hoch si pochvaluje například kvalitu tréninků. Pomohl vám příchod trenéra Vašici z tvého pohledu?
Určitě nám pomohl, přinesl do kabiny nový vítr. Dobře udělal zimní přípravu, abychom byli silní jak fyzicky, tak i na balónu. Zatím ve všech zápasech dokázal vždy přizpůsobit taktiku na soupeře a dokud budeme plnit jeho pokyny věřím, že budeme mít dobré výsledky. Zároveň mi trenér domluvil i trénování v Křimicích, které jsou nedaleko Plzně, takže jsem častěji na hřišti než doposud.
Právě Honza přebral kapitánskou pásku po tobě, kvůli tomu že si nevěděl, jestli budeš stíhat fotbal. Vadila ti ta ztráta toho „kapitánství“?
Nevadila, Honza je dobrý kapitán, týmový, silný na hřišti, v kabině a i po zápase u piva. (smích) A jak říkáte, přes týden jsem v Plzni a občas i nějaký zápas vynechám, o trénincích radši ani nemluvím.
Celou svojí kariéru si strávil v Oseku, až na dvouměsíční hostování v Doubravce. Jak k tomuhle hostování došlo?
Na Doubravku jsem se dostal přes zimní turnaj, kam jsme s Osekem jako žáci jezdili. Bohužel se nám v Doubravce nepodařilo udržet soutěž, spadlo se a na podzim jsme již v hostování nepokračovali, ale určitě to byla velmi dobrá zkušenost.
Měl si ještě někdy možnost odejít hrát jinam?
V Oseku se mi vždy líbilo a nikdy mi tady nic nechybělo, byla tu dobrá parta a o to mi šlo vždy nejvíc. Nějaké možnosti byly, ale jak jsem už jsem říkal, časově by to pro mě bylo komplikované a krajský přebor v Oseku mi přijde jako dost dobrá soutěž, takže nebyl ani důvod chodit jinam. Hraji zde již od mala a je to pro mě víc než domácí prostředí, kde jsem zažil krásné postupy ať už s béčkem z okresu až do 1.A třídy, tak s áčkem z 1.A třídy do kraje.
Zpátky do současnosti. V neděli míříte do Třeboně, se kterou jste na podzim remizovali 4-4. Očekáváš podobný duel, jako na podzim, nebo právě s novým trenérem přijde diametrálně odlišný zápas?
Doufám, že to bude odlišný zápas a my se budeme na konci radovat. Určitě budeme chtít hrát dozadu zodpovědněji, abychom nedostali tolik gólů. Více se raději nebudu k taktice vyjadřovat, aby toho soupeř nevyužil.
Poslední klasická otázka. Máš ještě nějaké koníčky, kromě fotbalu?
Koníčků mám dost a některé se mi taky trochu kříží s fotbalem. Rád si v zimě zalyžuji ať už na běžkách, nebo na sjezdovkách a když je tepleji, tak trávím hodně času na kole.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.