Filip Čapek: Utkání s Lomem je jedním z těch, kde se týmu paradoxně daří, Horní břízu bych rozhodně nepodceňoval

V současnosti desátým Hořovicím se v posledním kole Divize A podařil vskutku husarský kousek. Na domácím hřišti porazili lídra soutěže- Lom. Velmi produktivním hráčem v tomto utkání se stal Filip Čapek. Jeho dvě branky poměrně výrazně pomohly k výhře Hořovic. Právě Filip Čapek se stal Hráčem kola v diváckém hlasování.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V posledním utkání jste, možná trochu překvapivě, porazili lídra z Lomu. Jak se vám hrálo?
Prvních 30 minut to od nás nebylo dobré, protože soupeř držel balon, a převážně útočil jen on, což rozhodně nechceme, takže začátek nic moc, ale pak přišla standardní situace a náš první gól, po kterém se hra výrazně vyrovnala.
Máte vy osobně radši tato utkání?
Já jako útočník mám raději, když spíše útočíme my. Jako týmu se nám spíše paradoxně daří více přesně v těchto zápasech. Nevíme přesně čím to je, ale dodává divákům napětí v průběhu utkání.
Jak byste zhodnotil dosavadní průběh sezóny? Daří se vám plnit cíle, které byly stanoveny?
Cíl byl držet se v polovině tabulky, což se tak nějak daří. Tabulka je velmi, ale velmi nášlapaná, což není úplným standardem, a tak stačí pár zápasu a vše může být úplně jinak.
V dalším utkání vás čeká Horní Bříza. Považuje se výhra za povinnost?
Tak určitě vstřelit dva góly a brát vítězství je super a bral bych to klidně každý víkend. Proti Horní Bříze nečekáme, že to bude lehký zápas, Bříza na jaře trápí své soupeře a bere jim body. Navíc nám se poslední dobou venku vůbec nedaří, ale myslím si, že teď je nejvyšší čas to zlomit a zvítězit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.