ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 10.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak vypadal zápas s rezervou Malše Roudné z vašeho pohledu?
Tak měli jsme štěstí, že Roudenský áčko hrálo v Mirovicích, jinak by José Cepák poslal do Chval slušnou delegaci. Roudné bylo lepší cely zapas. Je vidět, že se v Roudným na mládeži staví a dle toho to taky vypadalo. Roudné hrálo hezký a kombinační fotbal, my se snažili hrát takticky a hlavně od vstřeleného gólu jsme si to chtěli pohlídat a nakonec se nám to podařilo. A naštěstí pro nás nastoupil Majkl, kterej to cely odjezdil jak je známo a hlavně byl v bráně Máťa, kterej to tam zavřel, takže tomu asi patří největší dík za výhru!
Dal jste jedinou branku v utkání, popište nám ji.
Tak na tom golu nic zvláštního nebylo. Fuča kopal roh a jelikož to má v noze asi jako De Bruyne, tak mě krásně našel a i s pomocí Dana, kterej mě vynesl do vzduchu a pak už to tam jen zapadlo.
Není to poprvé co jste nastoupil v poli místo v bráně. Kde vás to baví víc?
No upřímně mě to bavilo více na hrotu, ale to bylo před dvaceti kily, takže od tý doby jsem rád, že jsem v bráně, ale me baví, když mužů ,, rozhodovat ,, zápasy, buď z brány nebo z útoku. Ale kdybych nemel vedle sebe kluky, těžko bych se prosadil.
Máte spočítáno kolik jste dal už v A týmu Chvalšin branek?
Tak spočítané to nemám, ale bude to něco kolem 30ti. Ale doufám, ze tím nekončím!
V posledních zápasech podzimu vás uvidíme v poli nebo bráně?
No jelikož máme v týmu 3 brankáře, nikdy nevíme, kdo tam půjde. Trenér na to má nějakou taktiku a sám se rozhoduje. Takže těžko říct, kolik toho kdo odchytáme. Ale hlavní je, že si ani jeden z nás nic nezávidíme a naopak se snažíme druhého podpořit, což není úplně zvykem. Takže jsem rad, v jaké sestavě jsme se sešli!
V dalším kole jedou Chvalšiny do Slávče, kde vás čeká rezerva Trhových Svinů. Jaký zápas očekáváte?
Vůbec nevím. Záleží, kolik kluků z áčka přijede pomoct. Ale co se mého pohledu tyče, tak s klukama nejezdíme na zápasy prohrávat! Ale uvidíme..
Kolik jste dal nejvíc branek za jednu sezonu?
No v sezóně 18/19 jich bylo 22, takže jsme si ,,královskou korunu okresu,, rozdělili s Luigim Kolajem. Ale znova říkám, bez kluků, obzvlášť teda bez Fuči a Ráďi, kteří mi nahráli asi na 15 gólů, by to nešlo! Nejsem ten typ hráče, kterej udělá 5 hráčů, projde cely hřiště a dává gól za gólem. Já se tak toulám a chodím po hřišti a čekám, kdy mi to ve vápně někdo dá! V tom je celá filozofie
Už plánujete s týmem dokopnou?
Asi jsme se o tom bavili, ale asi je ještě čas. Ale rozhodně je to na pořadu dne.
Děkuji za rozhovor.
Já moc děkuji a vážím si toho!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.