ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 6.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký byl zápas se Zlatou Korunou z vašeho pohledu?
Zápas se Zlatou Korunou jsem čekal, že bude rozhodně těžký. Mají velmi zkušený kádr a dávají spoustu gólů, takže jsem čekal velmi obtížný zápas. Myslím si, že jsme nakonec odehráli velmi hezký zápas, a že jsme prohru nedali lacině.
Dal jste dvě branky, popište nám je.
První branka byla jednoduchá, když se balón odrazil od tyče a brána byla téměř celá odkrytá. Druhý gól padnul z našeho napadání a rychlé akce dopředu. Naběhnul jsem jsi na malé vápno a balón se mi po odrazu od soupeře dostal na kopačku a já měl před sebou pouze gólmana.
Další vás čeká Kaplice B, jaký zápas očekáváte?
Další zápas máme proti Kaplici B. V Kaplici je to vždy složité, ale s klukama se dost těšíme a máme motivaci odvést si 3 body domů.
Před sezonou byl váš tým přeřazen do skupiny A, jste za to rádi?
Přeřazení do skupiny A nám určitě prospělo. Ve skupině D nám to nesvědčilo a měli jsme co dělat abychom udrželi 1.B třídu, což se nám podařilo a jsem za to rád.
Jaká je vaše kariéra?
Moje kariéra amatéra začala v Borovanech od přípravky, kde jsme se jako zvířata honili za balónem. Postupně s lety jsem se dostal do mužů, kde se mi dařilo v útoku. V 17 letech jsem chtěl vyzkoušet jiný kluk a tak jsem vzhledem k vzdálenosti vyzkoušel jít do Ledenic. Byla zde úplně bezva parta a já chtěl zůstat. Také jsem měl čest vyzkoušet si v Třeboni krajský přebor a divizi za což jsem rád a dalo mi to hodně zkušeností. Nyní jsem v Ledenicích a neměnil bych partu.
S jakým umístěním by jste byl spokojen na konci sezony?
Ohledně umístění v sezóně, bych si troufnul říct, že bychom se mohli pohybovat mezi 4-7 místem, ale všechno záleží od toho, jak se nám bude dále dařit a bojovat jako tým.
Kdo podle vás je favoritem na postup a kdo naopak bude mít problémy se záchranou?
V této sezoně bude favoritem jednoznačně Zlatá Koruna, i když Hrdějovice se stále drží na špici. Naopak se záchranou bude mít nejspíš problém Velešín.
Jaký je váš oblíbený tým a hráč?
Můj oblíbený klub je jednoznačně Barca a tím automaticky musí být oblíbený hráč jedině Messi.
Děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.